A Kossuth-díjas jelmeztervező és képzőművész, Vágó Nelly jelmezvíziói kiemelkedő darabjai kerülhetnek most otthonodba. A szín- és formagazdagság jellemezte munkái lakberendezési tárgyakon jelennek meg. A színház, a művészet és a privát szféra találkozása exkluzív és igen finom légkört teremt.

Vágó Nelly olyan remek grafikai adottságokkal volt megáldva, hogy még tervei is önálló képzőművészeti alkotásnak számítanak. Nem csupán fotelek, puffok, lámpák pompáznak a művésznő munkássága előtt tisztelegve, de akár tapéta vagy ágynemű formájában is megjelenhetnek az otthonodban.

Nem csupán bútorok pompáznak a művésznő munkássága előtt tisztelegve, de akár tapétaként  is megjelenhetnek az otthonodbanForrás: vagonelly.com

A világirodalom leghíresebb drámái, operái, balett előadásai, már nem csupán könyv vagy CD formájában kerülhetnek a lakásokba. Ezek a lakberendezési tárgyak kétségtelenül új dimenziót nyitnak meg a lakberendezés terén.

Foteleken, puffokon, lámpabúrákon díszelegnek Vágó Nelly munkáiForrás: vagonelly.com

A kollekció legméltatottabb darabjain, Vágó művésznő 1962-s diplomamunkái láthatók, melyeket a Rómeó és Júlia című Shakespeare-darabhoz készített.

A kollekció legméltatottabb darabjain, Vágó művésznő 1962-s diplomamunkái láthatók, melyeket a Rómeó és Júlia darabhoz készítettForrás: vagonelly.com

Természetes, hogy ilyen nemes mintákhoz, csak a legjobb minőségű textíliákat szabad felhasználni. Minden bútorból többféle színválasztékot találunk, hogy a lehető legtöbb otthonba helyet kaphasson a dizájn és a kultúra eme csodálatos egyesülése.

Ezekhez a nemes mintákhoz, csak a legjobb minőségű textíliákat szabad felhasználniForrás: vagonelly.com