Weisz Fanni fotómodell, szépségkirálynő, esélyegyenlőségi aktivista. Ezúttal a divatról faggattuk, arról, mik a kedvenc ruhadarabjai, van-e titkos szépségtrükkje, és hogy mit gondol a jövőjéről.

Milyen szerepet játszik a divat az életedben, mennyire fontos számodra? Figyelemmel kíséred a legfrissebb trendeket?

Őszintén szólva annyira nem követem,hogy most a legfrissebb divat, viszont szeretem nézegetni a ruhákat és számomra az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam abban, amit éppen viselek és természetesen fontos az is, hogy tetsszen nekem és a páromnak.

Weisz FanniForrás: Facebook/Weisz Fanni

Mi inspirálja az öltözködésedet? Van olyan ismerősöd vagy olyan stílusikon, akit példaképednek tartasz?

Nagyon tetszik Jessica Alba színésznőnek a stílusa, mert természetes. Én is hasonlóan öltözködöm, egyszerűen, praktikusan, de természetesen csinosan dögösen.

Mesélj el részletesen egy-két érdekes történetet az életedből, amikor valóban igaz volt az, hogy kifejezetten az öltözeted miatt érezted magad magabiztosnak és ez is segített egy siker elérésében!

Érdekes, mert amikor Petivel megismerkedtem, egy laza farmer, póló és tornacipő szettben mentem az első randira. Magamat szerettem volna adni, nem pedig megjátszani valakit. Az üzleti élet azért más. Ott mindig komolyabban öltözöm fel, mert úgy érzem, hogy ott az a megfelelő öltözködés és úgy is érzem jobban magam.

Milyen ruhában érzed magad általában a legmagabiztosabbnak, legnőiesebbnek?

Nagyon szeretem a fekete ruhákat, valahogy abban érzem magam a legmagabiztosabbnak.
Nem szeretem a nagyon feltűnő ruhákat, amelyekben mindenki engem néz, mert valójában egy elég visszafogott lány vagyok.

Forrás: Fashiondays.hu

Van szerencseruhád? Ha igen, miért az?

Van, de azt csak télen tudom hordan, mert egy sálról van szó. Azt vettem észre, hogy ha abban vagyok, mindig valami jó történik velem és sikerülnek a dolgok... Lehet, hogy nyáron is kellene viselnem...

Hogyan, kivel és mikor szeretsz vásárolni? Online is szívesen vásárolsz?

Bármikor, bárkivel, bármeddig, bárhol! Szeretek online is vásárolni, mert tényleg kényelmesebb, főleg ha az ember már tudja a méreteit abból a márkából, amit éppen rendelni szeretne. Természetesen annak is megvan a hangulata, ha az ember a plázában sétálgat és nézelődik. Ez attól függ, hogy adott pillanatban milyen kedvem van.

Mennyire vagy akcióvadász típus?

Imádok olcsóbban vásárolni... De ki az, aki nem? Ami fontos és kell, arra nem szoktam várni, hogy megvegyem. De mikor meglátom a leértékeléseket, még ha nincs is szükségem semmire, akkor is körbenézek,mert biztos vagyok benne hogy találni fogok valamit. A mostani Black Friday-en is tuti szétnézek majd a fashiondays.hu-n.

Az idei Black Friday-on mit szeretnél beszerezni?

Cipő mániás vagyok, de szerintem majdnem minden nő. Szóval nem lesz meglepő, ha azt válaszolom,hogy CIPŐT fogok nézni ebben biztos vagyok!

Forrás: Fashiondays.hu

Mik a kedvenc ruhadarabjaid jelenleg és miért azok?

Nagyon fázós típus vagyok és az egyik kedvenc darabom egy jó meleg garbó,ami elegáns és egyben praktikus is, mert tényleg nagyon meleg!

Van olyan ruhadarab vagy kiegészítő, amiből már nagyon sok van otthon, de nem tudsz leállni vele, mindig beszerzel még egy újabb fazont?

Nadrágok és szoknyák, amiknek tényleg nehezen tudok ellenállni, mert ha elmegyek vásárolni vagy a neten vásárlok egy mindig van a kosárban.

Mi a reggeli rutinod, hogyan indítod a napot, hogy formába hozd magad kívül-belül?

Minden reggelem ugyanúgy indul: 6-kor rezeg a karkötőm, hogy vegyem be a pajzsmirigy gyógyszeremet, aztán a kiscicáim egyből jönnek az ágyba egy kis simogatásra, utána pedig jöhet a kávé és a süti...

Forrás: Fashiondays.hu

Van esti rutinod, amivel esetleg levezeted az aznapi stresszt, lezárod a napot?

Takarítok, mosok, engem ez nagyon megnyugtat és kikapcsol és ezek után egy jó nagy fürdés a kádban. Imádok fürdeni!

Van valamilyen titkos szépségápolási trükköd?

Rengeteget kell inni. Amikor tudjuk, pihentessük a bőrünket, nem kell mindig sminkkel közlekednünk és ami ennél is fontosabb és néha ezt én se tudom betartani de muszáj pihenni és aludni!

Mivel szeretsz kikapcsolódni, feltöltődni?

Imádok kirándulni és a természetben lenni a friss levegőn, engem az nagyon megnyugtat, és tényleg kikapcsol. Ott semmire nem gondolok, csak nézem a gyönyörű tájat és a szerelmemmel vagyok!
Ha elképzeled a 10 évvel későbbi önmagad, hogyan él, milyen környezetben, hogy telnek a napjai?
Nagyon remélem, hogy két gyönyörű kisgyerek anyukája leszek, akiknek az apukája Peti és boldogok leszünk együtt és örökké együtt lesz a kis családunk!