Hollywood ünnepelt színésznőjének titka a természetességében rejlik. Sminkje mindig makulátlan, mert csak a saját színeit használja, ami tökéletesen passzol szem-, haj- és bőrszínéhez. A kevesebb néha több aranyszabályát követi, amitől még fenségesebb a megjelenése az 57. születésnapját ünneplő Julianne Moore-nak.

Napi rutinjában nagy gondot fordít érzékeny bőrére. Az alapos arctisztítás után aromaterápiás arcolajakkal kényezteti bőrét, napközben pedig többször is permetezi arcát frissítő, élénkítő, bőrnyugtató termálvízzel. Ha az alkalom megkívánja, előszeretettel használ feszesítő fátyolmaszkokat.

Az 57 éves Julianne Moore remek formában vanForrás: Getty Images

Mielőtt feltenné a sminket, mindig használ fényvédőkrémet is, ami megfelelően óvja a bőrét. Ezután a bőrtökéletesítő primert összekeveri egy ultrakönnyű alapozóval és együtt masszírozza arcára, így még természetesebb hatást ér el és az alapozása szinte láthatatlan lesz. Egyik kedvenc terméke a krémpirosító, amit az almácskákra, az arc közepére helyez, és kifelé, a halánték irányában halványítja. Kedvenc árnyalata a barack, amitől mindig friss lesz a megjelenése.

Szemöldökét hajszínéhez igazítja, finoman szemöldökporral élénkít és kifésüli a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Szemét általában hideg barna szemhéjpúderrel festi ki alul-felül, mélyítővonalára egy meleg árnyalatú, rezes barnát satíroz. Szempillatövét és alul a vízvonalát egy kis feketével kontrasztosítja. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi ki. A sminkjét végül kedvenc ajakrúzsával koronázza meg, ami egy ártatlan rózsás árnyalatú, hidratáló hatású, fényes ajakrúzs. Próbáld ki bátran a színésznő kedvenc sminkjét, ha hasonló a karaktered, imádni fogod!