A magyar sztárvilág sem nélkülözi a vörös szőnyeges eseményeket. Ezekből készítettünk most egy válogatást, hogy megszavazhassátok: ki volt az idei év legstílusosabb híressége. 

A márciusi Glamour-gálán egy színes csipkékkel játszó Sármán Nóra ruhában vette át Tóth Gabi a legjobb énekesnőnek járó díjat. 

Tóth Gabi a Glamour-gálán egy színes csipkékkel játszó Sármán Nóra kreációt viseltFotó: Polyák Attila/Origo

Ugyanezen az eseményen a legjobb színésznő Dobó Kata lett, akinek imádtuk az outfitjét. Az elegáns, csodás esésű bordó bársonyszoknya a vastag övvel és a vagány blúzzal kiváló összhangban volt. 

Dobó Kata a Glamour-gálánFotó: Polyák Attila/Origo

A gála legextrémebb szerelése Pásztor Annáé volt. Az énekesnő egy biztosítótűkkel jócskán megrakott szoknyában, kék bőrfelsőben és csótánytaposóban jelent meg. Meglepő kombináció az ehhez választott tolldísz.

Pásztor Anna biztosítótűkkel jócskán megrakott szoknyában, kék bőrfelsőben, csótánytaposóban gálázottFotó: Polyák Attila/Origo
A 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláiról
A 2017-es Glamour-díjátadó előtt összeszedtük a korábbi évek 10 legemlékezetesebb outfitjét. Előre szólunk: sokkoló ruhákból sem volt hiány!

Zimány Linda, aki a kockahas versenyünkben is jó esélyekkel indul, Sugarbird ruhájával és Giuseppe Zanotti cipőjével került be a válogatásba. Cipőjét korábban Eva Longorián láttuk.

Zimány Linda Sugarbird ruhát és Giuseppe Zanotti cipőt viseltForrás: Polyak Attila

Sáfrány Emese szintén a Glamouron kápráztatott el minket. Tökéletesen illett hozzá a Kerényi Virág által megalkotott felső és fejdísz.

Sáfrány Emese a Glamour-gálán Kerényi Virág fejdíszében.Fotó: Polyák Attila/Origo

A Story-gála főleg a celebpárokról szólt. Az elegáns sztárok közül Rubint Réka tűnt ki, aki fehér, hosszú ujjú csipkeruhájához metálfényű cipőt és táskát választott.

Rubint Réka és Schobert Norbi a Story-gálánForrás: Polyák Attila/Origo

Horváth Éva még kismamaként jelent meg a Story-gálán, és mindenkit elbűvölt ezzel a piros estélyiruhával: csak úgy ragyogott.

Tűzvörösben érkezett Horváth Éva a Story-gáláraForrás:Polyák Attila/Origo
Celebdivat: A legütősebb ruhák az elmúlt évek Story-gáláiról

Minden év februárjában összegyűlik a magyar celebvilág apraja-nagyja a Story-gálán, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül mutassák meg magukat egy-egy izgalmas és divatos ruhakölteményben. Nézzük is az elmúlt évek legemlékezetesebb darabjait!

Ónodi Eszter a Playboy-gálán mutatta meg, milyen a szexi, ámde ízléses és elegáns az outfitje. Kétségtelenül az egyik kedvencünk ő volt idén!

Ónodi Eszter a Playboy-gálán mutatta meg, milyen a szexi, ámde ízléses és elegáns az outfitjeFotó: Polyák Attila/Origo

Farkas Franciska a Comet-gálán viselte ezt a kissé különc szerelést, ami azonban nagyon passzolt a színésznő stílusához. 

Farkas Franciskának jól áll a különc stílusFotó: Mudra László/Origo

Cinthya Dictator, ahogy az lenni szokott, összeöltözött szerelmével Varga Viktorral. A fotóművész outfitjét ezúttal David Bowie inspirálta. Imádjuk ezt a kissé maszkulin overált. 

Varga Viktor és Cinthya Dictator ismét összeöltöztekFotó: Mudra Laszló/Origo