2017-ben sem volt hiány emlékezetes divatpillanatokból és csodálatos estélyi ruhákból. Most összeszedtük az idei év legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruháit.

Jessica Biel rögtön az év elején magasra tette a lécet. A Golden Globe-gálán elsőre talán kissé szokatlan, de nagyon is stílusos estélyiben jelent meg, ami ugyan mélyen dekoltált volt, így is ízléses maradt. A ruhát Elie Saab tervezte. 

Jessica BielForrás: AFP

Nagyon különleges volt Chrissy Teigen Golden Globe-os ruhája is. Az arany szín nagyon jól passzolt az eseményhez, és a peplum igazán különlegessé tette: sikkes volt és elegáns. 

Forrás: AFP/Valerie Macon

Az idei év nagy slágere volt a sárga szín: ezt választotta Reese Witherspoon is a Golden Globe-on. Szabásában az előzőekhez képest klasszikusabb volt, de tény, hogy a színésznő csak úgy ragyogott benne. 

Reese WitherspoonForrás: AFP/Valerie Macon
A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetéből
Ha kíváncsi vagy rá, kik bakiztak az elmúlt évek Golden Globe-gálán, akkor kattints a fotókért!

Az év legnívósabb vörös szőnyeges eseménye kétségtelenül az Oscar-gála, ahol ebben az évben a legjobb színésznő díját bezsebelő Emma Stone volt a nagy kedvencünk. A Givenchy haute couture kreáció mozgásban festett csak igazán jól, dívát varázsolt Emmából. 

Emma StoneForrás: AFP

A csodálatos pasztell idén sem maradt el az Oscar vörös szőnyegéről. Hailee Steinfield könnyű, légies, varázslatosan szép virágmintákkal díszített ruháját Ralph&Russo tervezte. 

Hailee SteinfeldForrás: Getty Images/Frazer Harrison
Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái
Az elmúlt 30 év Oscar-ruháit néztük át, és nem kevés "gyöngyszembe" futottunk bele. Nézd meg a legsokkolóbb darabokat!

Sok stílusos kismamát láttunk idén a vörös szőnyegen. Egyik kedvencünk Natalie Portman volt, aki bebizonyította, hogy egy oversize darabban is tündökölni lehet a vörös szőnyegen. A Dior-couture ruha egyáltalán nem volt zsákszerű rajta, sokkal inkább fenséges. 

Natalie PortmanForrás: AFP

Nicole Kidman idén minden fontos vörös szőnyeges eseményen jelen volt, nekünk mégis egy filmpremieren tetszett legjobban. A tó tükre című sorozat sydney-i bemutatóján igazi Hamupipőke volt a színésznő. 

Nicole KidmanForrás: Northfoto

A felsorolásból nem maradhatott ki Rihanna cseppet sem megszokott Armani Privé estélyi ruhája sem, amit a Grammy-díjátadón viselt. Az óriási szoknya és a narancssárga crop top kombinációja elegáns, mégis vagány, egyszóval Rihannás. 

RihannaForrás: AFP