Oscar-díj Golden Globe-díj vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017-ben sem volt hiány emlékezetes divatpillanatokból és csodálatos estélyi ruhákból. Most összeszedtük az idei év legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruháit.

Jessica Biel rögtön az év elején magasra tette a lécet. A Golden Globe-gálán elsőre talán kissé szokatlan, de nagyon is stílusos estélyiben jelent meg, ami ugyan mélyen dekoltált volt, így is ízléses maradt. A ruhát Elie Saab tervezte.

Jessica Biel Forrás: AFP

Nagyon különleges volt Chrissy Teigen Golden Globe-os ruhája is. Az arany szín nagyon jól passzolt az eseményhez, és a peplum igazán különlegessé tette: sikkes volt és elegáns.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Az idei év nagy slágere volt a sárga szín: ezt választotta Reese Witherspoon is a Golden Globe-on. Szabásában az előzőekhez képest klasszikusabb volt, de tény, hogy a színésznő csak úgy ragyogott benne.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Valerie Macon

A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetéből

Ha kíváncsi vagy rá, kik bakiztak az elmúlt évek Golden Globe-gálán, akkor kattints a fotókért!

Az év legnívósabb vörös szőnyeges eseménye kétségtelenül az Oscar-gála, ahol ebben az évben a legjobb színésznő díját bezsebelő Emma Stone volt a nagy kedvencünk. A Givenchy haute couture kreáció mozgásban festett csak igazán jól, dívát varázsolt Emmából.

Emma Stone Forrás: AFP

A csodálatos pasztell idén sem maradt el az Oscar vörös szőnyegéről. Hailee Steinfield könnyű, légies, varázslatosan szép virágmintákkal díszített ruháját Ralph&Russo tervezte.

Hailee Steinfeld Forrás: Getty Images/Frazer Harrison

Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái

Az elmúlt 30 év Oscar-ruháit néztük át, és nem kevés "gyöngyszembe" futottunk bele. Nézd meg a legsokkolóbb darabokat!

Sok stílusos kismamát láttunk idén a vörös szőnyegen. Egyik kedvencünk Natalie Portman volt, aki bebizonyította, hogy egy oversize darabban is tündökölni lehet a vörös szőnyegen. A Dior-couture ruha egyáltalán nem volt zsákszerű rajta, sokkal inkább fenséges.

Natalie Portman Forrás: AFP

Nicole Kidman idén minden fontos vörös szőnyeges eseményen jelen volt, nekünk mégis egy filmpremieren tetszett legjobban. A tó tükre című sorozat sydney-i bemutatóján igazi Hamupipőke volt a színésznő.

Nicole Kidman Forrás: Northfoto

A felsorolásból nem maradhatott ki Rihanna cseppet sem megszokott Armani Privé estélyi ruhája sem, amit a Grammy-díjátadón viselt. Az óriási szoknya és a narancssárga crop top kombinációja elegáns, mégis vagány, egyszóval Rihannás.

Rihanna Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik legjobban?

Botrányok és történelmi jelentőségű események: a legemlékezetesebb divatpillanatok 2017-bőlhttp://www.life.hu/trend/20171204-a-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2017bol.htmlRengeteg változáson ment keresztül 2017-ben a divat világa, de botrányoktól sem volt mentes az idei év: elég csak az Ikea és a Balenciaga esetét említeni, vagy a kissé sárdobálósra sikeredett főszerkesztőváltást a brit Vogue-nál. Mutatjuk az év legemlékezetesebb divatpillanatait! TrendOrigoJó üzenetet közvetítenek: divatikonok, akikre 2017-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20171129-divatikonok-akikre-2017-ben-figyeltunk-fel.htmlEgy fiatal, a munka iránt alázatos modell, egy hatvan feletti nő, aki szerint a divat mindenkié, és egy plus size modell, aki a pozitív testkép szószólója. 2017 decemberében az új divatikonok terén határozottan jó évet zárunk. Trend--A téli smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20171204-a-teli-smink-ot-alapszabalya.htmlA hideg, szeles, csapadékos időjárás erősen igénybe veszi bőrünket. Ahogy a benti meleg és a kinti hideg kontrasztja is. Hőérzetünk is másképp alakul, aminek hatására hajlamosak vagyunk még kevesebb folyadékot inni, pedig elengedhetetlen a bőséges folyadékbevitel ahhoz, hogy hidratált legyen a bőrünk. Összességében sokkal több figyelmet igényel bőrünk ápolása a téli időszakban, hogy ellenállóbb és ragyogóan üde legyen. TrendOrigoRuhamustra a Comet-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20171209-ruhamustra-a-comet-galarol.htmlPénteken este rendezték meg a Comet-díjátadót, ahol természetesen sok magyar híresség tiszteletét tette. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokat! Trend--15 év után taszították le Gisele Bündchent a legjobban fizetett modellek trónjárólhttp://www.life.hu/trend/20171128-ok-2017-legjobban-fizetett-modelljei.htmlÉvről évre elkészül a legjobban fizetett modellek listája. Az előző évekhez képest hatalmas változás állt be az élversenyzők körében: 15 év után ugyanis letaszították a trónról Gisele Bündchent. TrendMinden, amit a fésülködésről tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20171130-minden-amit-a-fesulkodesrol-tudni-kell.htmlVannak, akiknek a fésülködés kész szertartás. Másoknak pár másodperc az egész. Viszont a fésű mindenkinél a hajápolás legfontosabb kelléke, hiszen több százezerszer szántjuk vele a hajunkat életünk során. Így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fésűt használunk. Vagy hajkefét inkább? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.