Megszületett Niki Belucci gyereke: íme, az első fotó

Születés fotó Niki Belucci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niki Belucci nagyon sokat küzdött azért, hogy gyermeke szülessen: a negyedik beültetés sikerült, most pedig örömmel tájékoztatta rajongóit arról, hogy megszületett a kisfia. Fotót is mutatott róla. 

Niki Belucci 3 fájdalmas vetélés után sem adta fel, és negyedjére sikerült. Sokat küzdött azért, hogy gyermeke lehessen, de a csalódottságokkal teli időszakot már maga mögött tudhatja. Már meg is született a gyermeke, aki a Bendegúz Benett nevet kapta. A DJ érzelmes Instagram-bejegyzésben számolt be arról, milyen öröm is számára anyának lenni.

Niki Belucci határtalanul boldog: megszületett a kisfia Forrás: Niki Belucci

Ez több mint szeretet és szerelem! Ezért érdemes létezni!!!!

Niki Belucci Official Hungary (@djnikibelucciofficial) által megosztott bejegyzés,

Szilágyi Istvánt megverte fia, de ő végig védte a gyerekét a bíróságonhttp://www.life.hu/csalad/20180113-szilagyi-istvant-megverte-fia-de-o-vegig-vedte-a-gyereket-a-birosagon.htmlSzilágy Istvánt fia bántalmazta tavaly nyáron, ami miatt a színművész több bordája is eltört. Az ügy bíróság elé került, a tárgyaláson pedig a színművész végig a fiát védte: folyton csak azt ismételgette, hogy nem bántotta őt a gyermeke. Család--Így búcsúzott Szulák Andrea haldokló édesanyjától: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180113-igy-bucsuzott-szulak-andrea-haldoklo-edesanyjatol.htmlSzulák Andrea nagyon jó kapcsolatot ápolt az édesanyjával, aki évekkel ezelőtt távozott az élők sorából. A művésznő Kadarkai Endre műsorában vallott arról, hogyan búcsúzott el tőle, amikor érezte, hogy itt az idő. Család--Gyerekkorunk kedvenc meséinek szereplői Tarantino-stílusban születtek újjá (18+)http://www.life.hu/csalad/20180111-gyerekkorunk-kedvenc-meseinek-szereploi-tarantino-stilusban.htmlSylvain Sarrailh, akit Tohad néven is ismernek, egy francia koncepcióművész. Művei egytől egyig a fantázia csodás játékának megtestesülései. Most úgy döntött, hogy kedvelt gyermekkori történeteink hőseiből gazembereket és gyilkosokat varázsol. Mind egytől egyig olyanná vált, mintha csak egy Quentin Tarantino-filmből léptek volna ki. Család--Az anyukák megőrülnek az anyatejből készült ékszerekérthttp://www.life.hu/csalad/20180111-az-anyukak-imadjak-az-anyatejbol-keszult-ekszereket.htmlAz édesanyák egyfajta édes mániával gyűjtik gyermekük első levágott hajtincsét, kihulló tejfogait, első rugdalózóját, kedvenc alvókáját, kézlenyomatát... stb. Minden kellemes emléknek minősül, melyeket hónapokkal, évekkel később elővéve újból átélhetik azokat a csodás pillanatokat. Bevallom, én is két dobozkába gyűjtöm az összes „első” és „kedvenc” dolgaikat, és időnként még ma is felveszem a lágyan csengő babaláncot, melyet fiam várásakor viseltem. Nem tudom, hogy ha a szoptatás időszakában tudtam volna az anyatejnyaklánc létezéséről, akkor készíttettem volna-e, de nagy az esélye, hogy igen. Bár elsőre bizarrul hangzik, mégis abszolút egyedi és megismételhetetlen dologról van szó. Család--Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír: keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/csalad/20180112-muri-eniko-eltunt-szeretterol-meg-nincs-hir-keresi-a-rendorseg.htmlMuri Enikő már 10 napja keresi nagypapája özvegyét, aki Karcagon tűnt el. Egyelőre még nincs hír az idős asszonyról. CsaládOrigoHámori Gabriella megmutatta újszülött babáját, Lottithttp://www.life.hu/csalad/20180112-hamori-gabriella-megmutatta-ujszulott-babajat.htmlHámori Gabriella és párja, Juhász Péter szerelme az első pillanatban szövődött, amikor meglátták egymást. Ennek alig egy éve, ma pedig már kislányukkal együtt alkotnak egy családot.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.