Cooky és Debóra semmit sem hagytak az utolsó pillanatra, már teljesen készen állnak a kicsi fogadására. 

Cooky és Debóra szeptemberben jelentették be, hogy közös gyermeküket várják. A lemezlovas és 27 évvel fiatalabb szerelme nagyon izgatottak a kicsi érkezése miatt, aki bármelyik percben jöhet, hiszen Debóra már minden perces kismama. Szerencsére azonban már csak a kicsi érkezésével vannak elfoglalva, minden más előkészülettel rég végeztek. 

Cooky és Debóra nagyon izgatottakForrás: TV2

"Bár február elejére van kiírva Debóra, az orvosok azt mondták, bármelyik percben megindulhat a szülés. Egy hete már összecsomagoltuk a bőröndöt is, amit a kórházba viszünk, fel vagyunk készülve. Karácsonyra már a gyerekszoba is elkészült, nem hagytunk semmit az utolsó pillanatra. Édesanyám is ideutazott Franciaországból, hogy segítsen nekünk. Én is készenlétben vagyok, hiszen akár rádióadás közben is megszólalhat a telefonom, hogy rohanni kell, és nem is kérdés, hogy megyek" - mondta Cooky a Blikknek. Hozzátette, természetesen apás szülést terveznek. 

Bármikor megszülethet a kisfiukForrás: Facebook/Cooky

"Izgatottan várjuk Kevin, a kis herceg születését. Apás születést tervezünk, de bármi történhet még, egyetlen dolog számít, hogy egészséges legyen a fiunk. Jó értelemben izgulunk most, mondjuk Debóra egy picit fél a fájdalomtól, de ez érthető. Ezt leszámítva ő egy nagyon bátor nő, aki soha nem panaszkodott a kilenc hónap alatt, és már most biztos vagyok benne, hogy nagyszerű édesanya lesz" - tette hozzá a műsorvezető, és azt is elárulta, hogy már az esküvő is szóba került. "Már beszéltünk az esküvőről, de most a legfontosabb a pici baba, majd utána jöhet a lánykérés meg az esküvő is" - mondta Cooky.