Miló Viktória fotó ökölvívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögös koktélruhájában első pillantásra rá sem lehet ismerni Miló Viktóriára, hiszen nem így szoktuk meg, de ez a szerelés is elképesztően jól áll neki. 

Miló Vikit profi ökölvívóként kesztyűben, boxzsák mellett láttuk a legtöbbször, pedig ahogy a legutóbb közzétett fotója mutatja, a nőiesebb darabok is jól állnak neki. Viki a Ridikül vendége volt, ez alkalomból öltött kék koktélruhát, amiben alig ismerni fel a sportolót, legalábbis első pillantásra.

Miló Viki gyönyörű koktélruhában Forrás: Life.hu

Viki testére simuló ruhája a kommentelők tetszését is elnyerte, nem győzték dicsérni a sportolót. Nem akadt olyan, aki szerint nem állt jól Vikinek a különleges öltözet, akár többször is mutathatna ilyen képeket magáról!

Trendjelentés a SAG-díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180122-trendjelentes-a-sreen-actors-guild-voros-szonyegerol.htmlIdén 24. alkalommal rendezték meg a Screen Actors Guide díjátadó gálát, ahonnan a leghíresebb színésznők sem hányoztak. Most megmutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait! TrendOrigoParis Hilton bugyi nélkül pózol: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20180121-paris-hilton-bugyi-nelkul-pozol-foto.htmlParis Hilton szereti meglepni a rajongóit: hol eljegyzésének hírével robbant, hol pedig egy pucér fotóval. Trend--Vilmos herceg 60 ezret költött volna hajvágásra?http://www.life.hu/trend/20180121-vilmos-herceg-60-ezret-koltott-volna-hajvagasra.htmlVilmos herceg a napokban levágatta az amúgy is kevés haját, új kinézete körül pedig igazi csata alakult ki. Elterjedt a hír, körülbelül 60 ezer forintot fizetett a fodrászatért.Trend--Tóth Andi így szeret pózolni a legjobban: fotó!http://www.life.hu/trend/20180121-toth-andi-igy-szeret-pozolni-a-legjobban.htmlÚgy tűnik, van egy póz, amelyben Tóth Andi igazán szexinek érzi magát, így aztán a legtöbb esetben nem is tér el ettől a jól beválttól. TrendOrigoHeti trendjelentés: Lady Gaga meztelen mellei visszatértekhttp://www.life.hu/trend/20180119-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emma-stone-kate-parry-zoe-kravitz.htmlAlig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket! TrendNorthfotoBaukó Éva félmeztelenül terpeszt: fotó! http://www.life.hu/trend/20180119-bauko-eva-felmeztelen-fotojatol-elall-a-szavad.htmlBaukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: azonnal kiakasztotta a szexiségmérőt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.