vörös szőnyeg Heidi Klum Grammy Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MÍg a legjobbak között egyértelműen Lady Gaga vitte a prímet, a legrosszabbul öltözöttek mezejében szorosabb volt a verseny. Nem véletlen, hiszen idén, a 60. Grammy-díjátadón sokkal többen okoztak csalódást, mint gondoltuk volna. Ők következnek! 

A hippi, a retró és a diszkó stílus is hódított az idei gálán, de senki nem tudta igazán ízlésesen megugrani ezt a feladatot. Cindy Lauper freskós, trapéznadrágos kosztümje is meglehetősen extrém volt, de Hailee Steinfield lila diszkócsizmája helyett is jó lett volna valami elegánsabb lábbeli ehhez a fehér ruhához.

Cindy Lauper Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
Hailee Steinfield Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Lester Cohen
Andra Day Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
Ava Max Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
Kali Uchis Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

Heidi Klum manapság egyre többet hibázik. Habár az óriási dekoltázs ezúttal elmaradt, mégsem volt ízléses az öltözéke. A B kategóriás színésznő, Coco Austin is a közönséges irányba ment el, ahogy Jenny McCarthy is. Az áttetsző anyag a flitterekkel, a kesztyűvel, a kék hajjal és napszemüveggel: ízléstelen volt az egész.

Heidi Klum Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
Coco Austin Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
Jenny McCarthy Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer

Fotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegére


Hogyan nézett ki Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga és Taylor Swift életük első Grammy-gáláján? Most megmutatjuk!

A jelmezszerű darabok sem maradtak el a gálán. Habár minden tiszteletünk Janelle Monae-é, ez a választása most nagyon nem jött be: sem a nadrágkosztüm szabása, sem a virágos hímzés, sem a csokornyakkendő, hiába Dolce&Gabbana. Pink Szörny Rt.-sre vette a figurát, Cardi B talán pillangókisasszony akart lenni, a sminkmestre Patrick Starrr pedig meglehetősen dívásra vette a figurát.

Janelle Monae Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Mike Coppola
Pink Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
Cardi B Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Mike Coppola
Patrick Starrr Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer

Nem gondoltuk volna, hogy Miley Cyrust egyszer a legunalmasabb kategóriába fogjuk sorolni, pedig ezúttal nincs más választásunk. Hol vannak már a régi lázadó évek?

Miley Cyrus Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
Heti trendjelentés: Cindy Crawford 16 éves lánya az új street style ikonhttp://www.life.hu/trend/20180126-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kaia-gerber-ashley-graham-kate-hudson.htmlMeglehetősen izgalmas hetet zártunk, ami a vörös szőnyeges eseményeket illeti. A hetet a SAG-díjátadóval indítottuk, majd jött az haute couture divathét Párizsban, a Sundance Filmfesztivál, és helyi idő szerint hétfőn hajnalban a Grammy-díjakat is kiosztják. Nézzük a hét eddigi legemlékezetesebb outfitjeit! Trend--Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180124-az-oscar-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-stilusa.htmlTegnap végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb női főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! Trend--Trendjelentés a SAG-díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180122-trendjelentes-a-sreen-actors-guild-voros-szonyegerol.htmlIdén 24. alkalommal rendezték meg a Screen Actors Guide díjátadó gálát, ahonnan a leghíresebb színésznők sem hányoztak. Most megmutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait! TrendOrigoKi a legstílusosabb Oscar-jelölt színész? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180125-a-2018as-oscar-jelolt-ferfiak-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlKedden végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb férfi főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! TrendOrigoTop 5 téli sminktrend, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/trend/20180112-a-legjobb-teli-sminktrend-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlHa különleges hatásokra vágysz, akkor most próbáld ki a legújabb trendeket. Tombol a holografikus csillogás, a jeges metál textúrák, és mindezek a szenvedélyes matt színekkel kombinálva megannyi lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. TrendOrigoStíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.