Modern, de nem túl nagy: ilyen otthonban él Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
Gömöri András Máté otthon család Polyák Lilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen-lassan teljesen elkészül Polyák Lilla és Gömöri András Máté közös otthona. Kiderült, a fiatal színész örömmel veti bele magát a ház körüli teendőkbe.

Új otthonba költözött az esküvőre készülő Polyák Lilla és Gömöri András Máté. A pár már a karácsonyt is ott töltötte, bár akkor még a sok doboz nehezítette az ünnepi készülődést. Munka még most is akad bőven, amit a családfő maga próbál megoldani.

"Olyan családból jöttem, ahol szégyen lenne, ha férfi létemre nem tudnám elvégezni a ház körüli munkákat. Szerencsére nem esem kétségbe, ha fel kell fúrni valamit a falra" – nyilatkozta a Blikknek Gömöri András Máté, aki hozzátette, nem volt kérdés, hogy először a lakás mely részében kezdik a munkálatokat. „Először a gyerekszobával készültem el, tetszik is nekik! Én gyerekkoromban ölni tudtam volna egy ilyen spéci kis zugért."

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyon boldog, hogy végre közös otthonukban élhetnek Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

A színész elárulta azt is, igyekezetek úgy berendezni otthonukat, hogy az mindkettőjük tetszését elnyerje.

Hasonló az ízlésünk, tulajdonképpen nyolcvan százalékban találkozik az elképzelésünk. A ház eklektikus lesz, a fa- és kőburkolatokkal a természetes anyagokat, a rusztikus vonalvezetést hangsúlyoznánk, de figyelünk arra, hogy modern is legyen. Első látásra beleszerettünk! Kényelmesen elférünk benne, de nem akartunk túl nagyot, ne maradjunk itt Lillával egy hatalmas üres házban, ha a gyerekek egyetemre mennek." – nyilatkozta a lapnak.

Uma Thurman vallott: rákényszerítették a jelenetre, súlyosan megsérülthttp://www.life.hu/sztarok/20180206-uma-thurman-vallott-rakenyszeritettek-a-jelenetre-sulyosan-megserult.htmlÉvekkel ezelőtt baleset érte a Kill Bill forgatásán Uma Thurmant, aki az esetről készült felvételt most a közösségi oldalára is feltöltötte. Kiderült, annak idején ő ellenkezett, de a rendező, Quentin Tarantino ragaszkodott hozzá, hogy ő üljön az autóba és ne a kaszkadőr. TV + Sztárok--Külön utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál, ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20180206-kulon-utazott-el-ordog-nora-es-nanasi-pal-ez-az-oka.htmlKülön utazott el Nánási Pál és Ördög Nóra, a sztárpár videóüzenetben indokolta meg döntését. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint nagyon sikeres a Jimmy-musicalhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-pinter-tibor-szerint-nagyon-sikeres-a-jimmy-musical.htmlPintér Tibor hónapokig dolgozott a Jimmy-musicalen, amely már a bemutatója előtt nagy visszhangott keltett, és ez az első előadás után csak fokozódott. Állítólag Edit asszonynak, Jimmy exfeleségének sem tetszett a darab, de Tenya szerint óriási siker a musical. TV + Sztárok--Évek óta egyedül él az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja, Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-evek-ota-egyedul-el-az-irigy-honaljmirigy-egykori-tagja-ambrus-zoltan.htmlEgyedül él és anyagi problémái is vannak az Irigy Hónaljmirigy egykori énekesének, Ambrus Zoltánnak. TV + Sztárok--Viaszbaba: a színházi zaklatásokról nyilatkozott a szeretőhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-viaszbaba-a-szinhazi-zaklatasokrol-nyilatkozott-a-szereto.htmlHosszú ideig minden a színházakban történt zaklatásokról szólt, eddig azonban a Viaszbaba nem nagyon nyilatkozott ebben a témában, pedig ő is bennfentesnek számított egykor a teátrumok világában. Most azonban megszólalt: azt állítja, semmi nem változott. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa újabb posztja: visszatért - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-demcsak-zsuzsa-ujabb-posztja-visszatert-foto.htmlDemcsák Zsuzsa, miután az ATV-ből is közös megeggyezéssel távozott, csak ritkán hallat magáról. Ezúttal azonban nagy örömhírről számolt be. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.