Szépen-lassan teljesen elkészül Polyák Lilla és Gömöri András Máté közös otthona. Kiderült, a fiatal színész örömmel veti bele magát a ház körüli teendőkbe.

Új otthonba költözött az esküvőre készülő Polyák Lilla és Gömöri András Máté. A pár már a karácsonyt is ott töltötte, bár akkor még a sok doboz nehezítette az ünnepi készülődést. Munka még most is akad bőven, amit a családfő maga próbál megoldani.

"Olyan családból jöttem, ahol szégyen lenne, ha férfi létemre nem tudnám elvégezni a ház körüli munkákat. Szerencsére nem esem kétségbe, ha fel kell fúrni valamit a falra" – nyilatkozta a Blikknek Gömöri András Máté, aki hozzátette, nem volt kérdés, hogy először a lakás mely részében kezdik a munkálatokat. „Először a gyerekszobával készültem el, tetszik is nekik! Én gyerekkoromban ölni tudtam volna egy ilyen spéci kis zugért."

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyon boldog, hogy végre közös otthonukban élhetnekForrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

A színész elárulta azt is, igyekezetek úgy berendezni otthonukat, hogy az mindkettőjük tetszését elnyerje.

Hasonló az ízlésünk, tulajdonképpen nyolcvan százalékban találkozik az elképzelésünk. A ház eklektikus lesz, a fa- és kőburkolatokkal a természetes anyagokat, a rusztikus vonalvezetést hangsúlyoznánk, de figyelünk arra, hogy modern is legyen. Első látásra beleszerettünk! Kényelmesen elférünk benne, de nem akartunk túl nagyot, ne maradjunk itt Lillával egy hatalmas üres házban, ha a gyerekek egyetemre mennek." – nyilatkozta a lapnak.