Az egyik utas videóra vette azt a kisfiút, aki megkeserítette a Németországból az Amerikai Egyesült Államokba tartó repülő utasainak 8 órás útját. A gyerek végig rohangált, üvöltött anyja beleegyezésével. A videóhoz érkező kommentek igencsak vegyesek voltak.

Eleinte az utasok még abban reménykedtek, hogy a 3 éves gyerek kifogy az energiából, de nem így történt, így a repülőn ülő többség - tehát aki nem a kisfiú és édesanyja volt - egyre frusztráltabb lett -írja a Dailymail. Egy férfi vidóra is vette vette a randalírozó lurkót. 

A repülő egyébként Németországból tartott az Amerikai Egyesült Államokba, de aki úgy gondolta, hogy pihen az út alatt, csalódnia kellett. Ugyanis a 8 órás repülés minden pillanata rémálommá változott. Édesanyja mindössze egyszer szólt rá, amikor már az ülések tetejére is felmászott. Ő egyébként az út elején azt mondta, mihelyt felszállnak, és lesz WIFI, a gyerek megkapja a tabletet, amitől megnyugszik majd. Azonban sem internet, sem tablet, sem nyugalom nem lett. 

A Youtube-ra feltöltött videóhoz vegyes hozzászólások érkeztek. Van, aki az édesanyát, van, aki a gyereket hibáztatja, de olyan is, aki a videót készítő férfit. Nem elhanyagolható tény ugyanis annak a lehetősége, hogy a kisfiú magatartászavarokkal küzd. 

A légitársaság is megszólalt az ügyben. A Lufthansa szóvívője a Daily Mailnek elmondta: az utasok türelemmel viselték a helyeztet, és a legikísérők is megpróbáltak mind az anya, mind a többiek segítségére lenni.