Katalin hercegnő hasa alapján jósolják, hogy lányt hord a szíve alatt

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
has Katalin hercegnő lány terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő harmadik várandósságát is óriási figyelem övezi, a legnagyobb rajongók már azt is tudni vélik, hogy lány vagy fiú lesz a következő trónörökös.

Szeptemberben jelentette be a királyi pár, hogy harmadik gyermeküket várják, ám azóta nem sokat közöltek a babáról. Pedig mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy vajon fiú vagy lány lesz a királyi család legújabb tagja, ezt azonban Katalin és Vilmos egyelőre nem árulták el. Az igazán elvetemült rajongóknak azonban sikerült "kideríteniük" a baba nemét!

Katalin és Vilmos Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Úgy gondolják, hogy Katalin ismét kislányt hord a szíve alatt, erre pedig pocakjának alakjából jöttek rá. A hercegnőnek ugyanis egészen magasan van a hasa, ráadásul széles is, a népi hagyományok szerint ebből az következik, hogy kislánnyal várandós - írja a Daily Mail. Áprilisban kiderül, hogy igazuk volt-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.