Csomós Mari a színpadon mindig energikus, magánemberként azonban vannak nehezebb időszakai

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
depresszió színész család Csomós Mari Nemzet Színésze Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színésznő, Csomós Mari a színpadon sosem mutatja ki, ha valami bántja, magánemberként azonban gyakran él át nehezebb időszakokat. Ilyenkor családjára számíthat.

"A színpadon sosem érzek fájdalmat, minden olyan jelenetet eljátszom, amit a magánéletemben talán nem is tudnék. Vannak azonban depressziós időszakaim, de ezeken megpróbálok gyorsan túllendülni, és csakis előre nézni, a jövőre koncentrálni. Az idő megy, fiatalabbak nem leszünk. Ezt el kell fogadni" - mesélte a Ripostnak Csomó Mari, a Nemzet Színésze.

A rokonok körében a legboldogabb Csomós Mari Fotó: Szabó Gábor - Origo

A 74 éves színésznő azt is megosztotta a lap munkatársával, hogy ilyenkor családja segít neki leginkább. Azt mondja, sokan vannak, gyakoriak az összejövetelek, amikor mindenki jól érzi magát. "Mindig nagy boldogsággal tölt el, ha a rokonok körében lehetek" - mondta Csomó Mari.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.