Jennifer Aniston a válás bejelentése után 10 barátjával Hawaii-ra utazik

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
pihenés házasság válás Justin Theroux utazás Hawaii Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben jelentette be válásukat Jennifer Aniston és Justin Theroux. Azóta már számos hír keringett a körülményeket illetően, most azonban kiderült, hogy Aniston hogyan szeretne felejteni: 10 barátnőjével Hawaii-ra utazik.

Egy, a színésznőhöz közeli forrás szerint Jennifer Aniston szeretné kicsit kipihenni a válás bejelentése körül támadt bonyodalmakat, és 10 barátnőjével Hawaii-ra utazik - írja a The Sun. Justin Theroux és Jennifer Aniston február elején jelentették be, hogy elválnak, egyébként 2015-ben kötöttek házasságot.

Jennifer Aniton utazással tereli el a figyelmét a válásról Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A forrás szerint a színésznő a legjobb pihenésnek a tengerparti kikapcsolódást tartja, imád a víz mellett feküdni, legyen az part vagy medence. Azt is elárulta, hogy normális esetben Mexikóba utazna, de most nem emellett döntött, mert ott túl sok időt töltöttek közösen férjével.

A bennfentes elárulta, hogy Jennifer férfiak kizárásával, 10 közeli barátnőjével utazik Hawaiira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.