Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól!
Hozzávalók:
- 20 dkg juhsajt
- 1 cs petrezselyem
- 5 dkg póréhagyma
- 1 dkg háromszínű bors
- 8 levél friss bazsalikom
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- 3 dl olívaolaj

Elkészítése:
Dobókocka nagyságúra vágom a sajtot, majd egy kis lábosba teszek háromszínű borsot, apróra vágott friss bazsalikomot, petrezselyemzöldet, apróra vágott póréhagymát, reszelt citromhéjat, frissen csavart citromlevet, és zúzott fokhagymát. Mindezeket megfőzöm kicsit az olívaolajban. Amikor lehűlt, ráteszem a felkockázott juhsajtra. Pirítóssal, vagy akár önmagában is lehet fogyasztani.
Nézd meg a teljes adást!