Medveczky Ilona egy szinte egész testét megmutató ruhában jelent meg a tavalyi Story Gálán, azonban mint kiderült: ez vészmegoldás volt. Tervezőjével, Pomozi Péterrel ugyanis nézeteltérése volt az eredeti ruha miatt. Pomozi most az Áll az alku című műsorban mondta el az igazságot.

Többször cikkeztünk Medveczky Ilona tavalyi, Story Gálán történt ruhabotrányáról, melynek kapcsán hajba kaptak Pomozi Péter tervezővel, akivel már többször is dolgoztak együtt. 

A fiatal divatguru most az Áll az alku című műsorban tűnt fel, ahol Gundel Takács Gábor megkérdezte, mi az igazság az ominózus ruhával kapcsolatban. Pomozi azt mondta: szerinte ruhája nem volt méltó Medveczky Ilonához. "A média pedig ezt úgy vette át, hogy Ilona nem elég méltó a ruhához" - mondta a tervező.

Mi is történt a ruhával?
Pomozi Péter és Medveczky Ilona már többször is dolgoztak együtt, a 2017-es Story Gálára is tervezett számára egy ruhát. A hírek szerint a művésznő változtatásokat kért a ruhán, melyeket Pomozi nem akart eszközölni. Ennek az lett az eredménye, hogy Ilona egy szinte semmit sem takaró régi ruhájában jelent meg az estélyen, a tervezőre pedig csípős megjegyzéseket tett.