A Georgia államban élő Rennee Biran 286 kilogrammot nyomott. Fizettek neki azért, hogy nézhessék, ahogyan eszik. A hatgyermekes anya gasztrektómián esett át, és 113 kilogrammot fogyott. 

Nem akart többé a teste fogja lenni a 286 kilogrammos, Georgia államban élő Renee Biran, aki gasztrektómián, azaz gyomorszűkítő műtéten esett át. A nőt édesapja gyerekként bántalmazta, anyja tudott róla, mégsem tett semmit. Már kislányként is az evésben keresett vigaszt. Később pedig férfiak fizettek neki, hogy webkamerán keresztül nézhessék, ahogy eszik. Teste pedig közben egyre nagyobb lett, mígnem már a lakásból is alig tudott kimozdulni - írja a Dailymail

"Amikor reggel felébredek, a fájdalom emlékeztet arra, hogy még életben vagyok" - mondta Renee a róla forgatott doku-reality-ben. A nőt végül szigorú diétára fogyták, hiszen a gyomorműtétet sem végzik el anélkül, hogy a beteg ne fogyott voltna valamennyit. A műtét után pedig még keményebb munka várt rá, de tudta, ha részt akar venni 6 gyermeke életében, le kall adnia súlyfeleslegét.

Célja sikerült, hiszen 113 kilótól szabadult meg, így már nem okoz nehézséget számára az, hogy kikeljen az ágyból, és nem kell mindenben gyermekeire támaszkodnia.