Zalatnay Sarolta lányához utazott Londonba, először látta unokáit

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta unoka Zalatnay Cini család London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta lányánál járt Londonban, és most először találkozott lánya jamaicai származású párjának gyermekeivel. Gyorsan hozzászokott a nagymama szerephez. 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Zalatnay Cini hirtelen 3 gyermek nagymamája lett, amikor lánya, Niki szerelmes lett jamaicai származású kedvesébe, akinek már 3 gyeremeke van.

Cini és lánya, Niki az énekesnő menedzserének házában Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Most azonban Cini nemcsak lánya barátnőjével, Alex-szel, hanem a gyerekekkel, Stefannal, Antonival, valamint Aaliyah-val. A TWN-nek Zalatnay egyik barátja, Tibi mesélt róla, aki szintén velük tartott az úton. Azt mondja, gyorsan elrepült a kint töltött pár nap, ami családi boldogságban telt. Társasjátékoztak, Alex lazacot sütött, a gyerekek pedig gyorsan befogadták Cinit.

Az családi összejövetelről készült fotókat itt tudod megnézni.

Nánási Pál büszke Ördög Nórára, amiért idén is ő lett a legjobb női műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20180329-nanasi-pal-buszke-ordog-norara-amiert-iden-is-o-lett-a-legjobb-noi-musorvezeto.htmlÖrdög Nóra immár negyedszer vehette át a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat, férje, Nánási Pál pedig elképesztően büszke ezért rá! Család--Fejlemény Pártos Csilla és Pécsi Ildikó lakéskiürítési ügyébenhttp://www.life.hu/csalad/20180329-fejlemeny-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-lakeskiuritesi-ugyeben.htmlÉvek óta folyik a csatározás Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. Minden akkor kezdődött, amikor Pártos elvált a színésznő fiától, hiszen szinte semmiben sem tudtak megegyezni. Bíróság dönt helyettük, a lakáskiürítési perben jogerős ítélet született: Pártosnak mennie kell. Család--A lombikprogram emberi oldala; őszinte vallomások a meddőségről és a babavárásrólhttp://www.life.hu/csalad/20180327-a-lombikprogram-emberi-oldala-meddosegrol-babavarasrol-pataki-zita-interju.htmlA lombikprogram megítéléséről korábban már írtunk, ám most testközelből is megismerhetsz két történetet. Olvashatsz reményről, reménytelenségről, kudarcokról és sikerről. Peller Mariann beszélgetett három érintettel, a lombikprogram várakozással és nehézségekkel teli időszakáról. Család--Somogyi Zoli New Yorkban bukkant dédapja nyomárahttp://www.life.hu/csalad/20180328-somogyi-zoltan-new-yorkban-bukkant-dedapja-nyomara.htmlNéhány napot a tengerentúlon töltött Somogyi Zoli és édesanyja. A műsorvezetőnek New Yorkban sikerült dédapja nyomára bukkannia. Család--Jöhet a második baba Trokán Annáéknálhttp://www.life.hu/csalad/20180328-johet-a-masodik-baba-trokan-annaeknal-szules.htmlMindössze kilenc hónapja született meg Trokán Anna kisfia, Károly, de a szép színésznő és párja már a következő babát tervezi. Család--Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari kisfia is érzi, hogy a szülei elválnakhttp://www.life.hu/csalad/20180328-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-kisfia-is-erzi-hogy-a-szulei-elvalnak.htmlDancs Annamari arról mesélt, hogyan viseli 13 hónapos kisfia a Kerényi Miklós Mátéval való válását. Azt mondja: Ádám egy rendkívül alkalmazkodni tudó kisgyerek, azonban az éjszakákon érződik, hogy ő is tudja, valami megváltozik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.