Chaessie King Instagram-modell szeretett volna borsot törni azok orra alá, akik negatív kommenteket írtak képei alá. Éppen ezért videóban mutatta meg, milyen lenne teste, ha olyan lenne, amilyennek az Insta-trollok akarják. Egyébként profiljával is arra akar buzdítani másokat, hogy olyannak fogadják el magukat, amilyenek. 

Arra szeretné ösztönözni az embereket Chessie King Instagram-profiljával, hogy fogadják el magukat úgy, ahogy vannak, ne törődjenek a bántó megjegyzésekkel, egyszerűen csak éljék az életüket - írja az Independent

A fiatal lány egyébként rengeteg vicces és elgondolkodtató képet tesz fel profiljára, megmutatja, milyen az élet akkor, ha a jól megkomponál Instagram-fotókat nézzük és milyen akkor, amikor a való életet szemléljük. 

Cheesie egy videót is készített, amelyben összegyűjtötte a képeihez érkezett rosszindulatú hozzászólásokat, és technika segítségével megmutatta, milyen lenne teste, ha minden tanácsot megfogadna. Megváltoztatta lábait, csípőjét, ajkait, sőt még szemöldökét is. Az eredmény megdöbbentő lett.