Senki sem született kockahassal és izmos karokkal: hosszú út vezet idáig. Ráadásul azoknak is keményen meg kell dolgozni a tökéletes alakért, akikről általában úgy gondoljuk, hogy nekik biztosan könnyen ment. Íme, 7 személyi edző, akik nagyon messziről indultak!

  • Lacey Stone

"Ha életmódot váltasz, megváltozik az egész életed!" - vallja Lacey Stone, aki nem a levegőbe beszél, saját tapasztalatait minden követőjével szívesen megosztja. Egyszerű, da annál fontosabb dolgokról van szó: "Ha tartós változást szeretnél, válts életmódot. Ez az egyetlen út. Keress egy mozgásformát, amit szeretsz, és adj magadnak időt, hogy megváltoztasd berögzült étkezési szokásaidat. Végül keress egy inspiráló közösséget, akik segítenek végigmenni az úton"

laceystonefitness (@laceystonefitness) által megosztott bejegyzés,

 

  • Anna Victoria

Az Instagram sztár, Anna Victoria 12 hetes edzésprogramjával és Body Love applikációjával ért el sikereket. Nem is csoda, hiszen saját példája volt előtte, ráadásul nem a tökéletes testet, hanem az ép testben ép lélek elvét helyezi előtérbe: "Állandó változásban vagyunk, nem lehet mindig stabilan a legjobbat hozni. Vannak rossz és jó napjaink, ettől függetlenül szeressük önmagunkat, és legyünk boldogok. Nincs szükség görcsösségre. Az átalakulásunk soha nem fejeződik be, mindig törekednünk kell arra, hogy jó irányba fejlődjünk. Az nem rossz dolog, ha mindig jobban szeretnénk kinézni, de csak akkor ha nem megy a mentális és érzelmi egészség kárára."

Anna Victoria (@annavictoria) által megosztott bejegyzés,

 

  • Dyan Tsiumus

A New York-i edző, Dyan Tsiumus évekkel ezelőtt adta le azt a 38 kilót, ami megkeserítette az életét. Azóta kiegyensúlyozott és egészséges, átalakulásának történetét pedig még ma is szívesen osztja meg követőivel. "Ez az út soha nem ér véget. Nincs olyan, hogy egy nap felébredek és azt mondom: jól van, most kész vagyok! A mozgás és a helyes táplálkozás az élet része, mindennap csinálni kell. Legyen akár jó vagy rossz napunk, igyekeznünk kell, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle." 

Dyan Tsiumis (@dfierce) által megosztott bejegyzés,

 

  • Dell Farrell

Dell Farrell azután lett edző, miután meghízott a főiskolán és sok sikertelen próbálkozás után végül sikerült lefogynia, és életmódot váltania. "A legfontosabb, amit megtanultam ezen idő alatt, hogy nagyon fontos a következetesség. Ki kell alakítani azokat az új szokásokat, amelyek amikor automatikussá válnak, sikeres leszel az életmódváltásban. A legfontosabb azonban mindig az, hogy érezed magad motiváltnak."

Dell Farrell (@becauseglutes) által megosztott bejegyzés,

 

  • Kelley Coffey

Gyomorszűkítő műtétje után Kelley Coffey 72 kilót adott le egy év alatt, majd visszaszedett 27-et. Kicsit kilóg a sorból, belőle ugyanis nem lett edző, ő másfajta tréningeket tart: különböző workshopokon a testi-lelki kiegyensúlyozottságról beszél, illetve, hogy miért szabotáljuk önmagunkat. "Végül úgy sikerült lefogynom, hogy elfeledkeztem a számokról. Nem ragaszkodtam a mérleghez, inkább önmagamra koncentráltam. Felejtsd el te is a számokat, egyedül az számít, hogyan érzed magad a bőrödben."

Kelly Coffey, Personal Trainer (@strongcoffeygram) által megosztott bejegyzés,

 

  • Kimberly Mills

15 évnyi yoyo effektus után 8 hónap alatt leadott 28 kilót, és súlyát azóta is tartja. "Csak azért sikerült, mert megváltozott a gondolkodásmódom. Ahelyett, hogy az eredményre összpontosítottam volna, vagyis az elérni kívánt súlyomra, a kisebb célokra helyeztem a hangsúlyt, mint az első 5 km lefutása. Ezek a részcélok és győzelmek vezettek végig az úton. Összpontosítsatok ti is az apróbb lépésekre" - mondja Kimberly Mills, aki ma már egy edzőterem tulajdonosa. 

  • Erica Lugo

Erica Lugo számára hosszú út vezetett, amíg megértette, hogy a fogyás egy gondolattakarítással kezdődik. "Az életmódváltás sokkal több, mint az edzések, és egy étrend betartása. Ez a gondolkodásmódunk teljes átalakításáról szól, hogy szellemileg is egészségesebbé váljunk. Tisztában legyünk az érzéseinkkel, a görcseinkkel, ráhangolódjunk önmagunkra. Miközben egyre egészségesebb lett a testem, úgy szabadultam meg a negatív gondolatoktól, és attól, hogy határokat szabjak magamnak."

Erica ⬇️150 Lbs SW: 322 Lbs (@ericafitlove) által megosztott bejegyzés,

 

Hazai példákból sincs hiány!
Dávid Petra 35 kilót adott le, és fitneszversenyeken is indult, hogy bemutassa tökéketes alakját. Palkó Noémi szintén egy életmódváltás után lett edző. Ismerd meg az ő történetüket is!