Erdei Zsolt bevallotta, nem vállalna még egy gyereket

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyermekvállalás vallomás Erdei Zsolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sportoló megszenvedte két kisebb gyermekének a születését, hiszen mindketten korábban jöttek a világra, és sokáig lélegeztetőgépre voltak kapcsolva. Habár már mindketten erősek és egészségesek Erdei Zsolt úgy érzi, nem vállalna több gyereket.

Erdei Zsoltnak három gyermeke van, a jelenlegi párjától kettő született. Vilike a legkisebb, aki nővéréhez, a négyéves Grétihez hasonlóan szintén koraszülött volt. Sokáig kórházban ápolták a kicsit, de ma már a család legnagyobb örömére otthon lehet a többi gyerkőccel. Az egykori sportoló azonban úgy érzi, ő már nem vállalkozna még egy csemetére.

Erdei Zsolt és párja nem vállalnak több gyermeket "Fotó: Csudai Sándor - Origo "

Kezdetben valóban volt sok nehézség, de szerencsére ma már Gréti óvodába jár,

"20 év áll előttem, hogy neveljem a gyerekeim. Persze, utána is fogom, de addig nekem kell gondoskodnom róluk, amibe néha félelmetes belegondolni. Minden reggel én viszem iskolába és óvodába őket, aztán rohanok a munkába. Réka rengeteget volt a gyerekekkel, neki is szüksége van a pihenésre. Ezért hetente kétszer jógázni jár, addig pedig én vigyázok a gyerekekre, ami nem egyszerű. Viktor már kiskamasz, nem igazán veszi ki a részét a pelenkázásból, így nagy kihívás számomra vigyázni rájuk, de imádom őket"Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.