Az egykori sportoló megszenvedte két kisebb gyermekének a születését, hiszen mindketten korábban jöttek a világra, és sokáig lélegeztetőgépre voltak kapcsolva. Habár már mindketten erősek és egészségesek Erdei Zsolt úgy érzi, nem vállalna több gyereket.

Erdei Zsoltnak három gyermeke van, a jelenlegi párjától kettő született. Vilike a legkisebb, aki nővéréhez, a négyéves Grétihez hasonlóan szintén koraszülött volt. Sokáig kórházban ápolták a kicsit, de ma már a család legnagyobb örömére otthon lehet a többi gyerkőccel. Az egykori sportoló azonban úgy érzi, ő már nem vállalkozna még egy csemetére.

Erdei Zsolt és párja nem vállalnak több gyermeket"Fotó: Csudai Sándor - Origo "

"Bármennyire is szeretem a gyerekeim, úgy érzem, már képtelenek lennénk bevállalni egy negyedik testvért. Így is öregember leszek, mire Vilike 18 éves lesz. Kezdetben valóban volt sok nehézség, de szerencsére ma már Gréti óvodába jár, semmilyen speciális kezelést vagy terápiát nem igényel, és ugyanúgy futkározik a társaival, mint a többi gyerek. Persze, vannak hiányosságai, amire az óvónők is odafigyelnek, de teljes életet tud élni, és egy nagyon nagy dumás kis csaj, aki gyakran még engem is meglep a beszólásaival" - mondta Erdei Zsolt, aki a feleségét is leváltja néha. "20 év áll előttem, hogy neveljem a gyerekeim. Persze, utána is fogom, de addig nekem kell gondoskodnom róluk, amibe néha félelmetes belegondolni. Minden reggel én viszem iskolába és óvodába őket, aztán rohanok a munkába. Réka rengeteget volt a gyerekekkel, neki is szüksége van a pihenésre. Ezért hetente kétszer jógázni jár, addig pedig én vigyázok a gyerekekre, ami nem egyszerű. Viktor már kiskamasz, nem igazán veszi ki a részét a pelenkázásból, így nagy kihívás számomra vigyázni rájuk, de imádom őket" - árulta el a Blikknek a sportoló.