Nem tudod, mivel lepd meg, pedig minden vágyad, hogy örömet szerezz édesanyádnak? Első számú tippünk anyák napjára az ágyba szervírozott kávé, mellé pedig jöhet egy környezetbarát, öko ajándék a kényeztetés és a szeretet jegyében.  

  • GreenWay Design szójagyertya

Korábban is ajánlottuk már Csapó Ildi kézzel öntött, minimalista stílusú vegán illatgyertyáit, amelyek hosszan égnek, és nem száll fel belőlük fekete korom, nem kerül a levegőbe belőlük semmilyen toxikus anyag. A jeles alkalomból anyák napi díszbe öltöznek az illatos gyertyák. Holnap, vagyis május 3-án, csütörtökön a Lizmary's Wonderlandban, az anyák napi zöld pop up rendezvényen találjátok meg a GreenWay Design anyák napi dobozait, amelyek különböző illatú szójagyertyákat, organikus rózsás potpourrit és egy ajándék betonszívet rejtenek. Különálló gyertyák is lesznek, és Ildi egy mini workshoppal is készül: ha szeretnétek, ti magatok csomagolhatjátok be a gyertyákat. Ehhez újrahasznosított csomagolópapír, zsineg és szárított virágok várnak benneteket.

GreenWay Design szójagyertyaForrás: GreenWay Design
  • Brighty home decoration betonkaspó

A holnapi zöld pop up eseményre a Brighty is csodálatos meglepetésekkel készül. Csermák Dóra, aki egyébként a csermak design tervezője is, anyák napi beton kaspókkal érkezik a pop upra. Gyorsan hervadó virágcsokor helyett tökéletes választás a különleges hangulatú, idillt sugárzó kaspó, melyek ráadásul felirattal vannak ellátva, hogy még személyesebb ajándékként adhassátok át őket. A bennük elültetett zöld pozsgások pedig méltán jelképezik az életet, a harmóniát.

Brighty home decoration betonkaspóForrás: Brighty Home Decoration
  • PomPom natúr kozmetikum

Az egyik kedvenc hazai márkánk, ami állatkíreletektől mentes natúr kozmetikumokat kínál. A termékek mesterséges illatanyagot, színezéket, parabént, SLS-t, kőolajszármazékot és pálmaolajat sem tartalmaznak. Saját tapasztalatból állíthatjuk, hogy egytől egyig igazi csodaszerek. Először a termékek illata ragad magával, majd a jötékony hatásuk. Ha anyukádnak is szüksége van egy kis extra kényeztetésre, mindenképpen nézz körül a PomPom webshopban, ahol kifejezetten anyák napi csomagokat is találsz. 

PomPom natúr kozmetikumForrás: PomPom