Tavaszi dekorációk magyar designerektől

tavasz művészet magyar design dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megérkeztek az első igazán tavaszias napsugarak, itt az idő új ruhába öltöztetni a lakásunkat is. Íme, néhány lélekmelengető dekoráció, melyek mind magyar tervezők, művészek, designerek munkái!  
  • KIPPKOPP design

A márka szezonális kopogtatókat, lakásdekorációkat kínál. Hangulatuk kissé rusztikus, és imádnivalóan bájos, a letisztultabb és a színesebb darabok is megtalálhatók a kollekciókban. Nemcsak tavaszi, kifejezetten húsvéti dekorációkért is érdemes ellátogatni a webshopjukra.

Forrás: KIPPKOPP design
  • Evus

Az Evust nemcsak filcből készült könyvjelzői miatt szeretjük, hanem hímzései miatt is. Ha kedveled a retró életérzést, nagyanyáink kézműves technikáit modern köntösben, akkor a farámákba foglalt hímzéseket is imádni fogod.

Forrás: Evus
  • GreenWay Design

A gyertyák nem csak a téli, bekuckózós esték fontos kellékei, főleg ha kifejezetten tavaszias, nyárias illatok, azaz levendula, citrus, grapefruit, vagy éppen ylang-ylang illóolaj hozzáadásával készültek. Csapó Ildi kézzel öntött, minimalista stílusú vegán illatgyertyái a szójaviasznak köszönhetően hosszan égnek, és nem száll fel belőlük fekete korom, nem kerül a levegőbe semmilyen toxikus anyag.

Forrás: GreenWay Design
  • Pink Peony Art Studio

Ha legszívesebben akvarell virágokkal vennéd körbe magad így tavasszal, akkor a Pink Peony Art Studio művészi nyomatait ajánljuk. Dorottya pasztell virágokkal, pálmalevelekkel és motiváló idézetekkel vár benneteket közösségi oldalain és a meskán.

Forrás: pink Peony Art Studio
  • Szolnoki Ágnes

A madárbarát alkotó címet is megkaphatná Szolnoki Ágnes, aki hatalmas szívvel festi a tavasz hírnökeit. Tollas barátaink egyre többen lesznek Ági műhelyében, már egy memóriajátékot is kitesznek, amit csak ajánlani tudunk a gyerekeknek. Jó hír az ízeltlábúak kedvelőinek, hogy havasi cincér és bodobács printek is elérhetők Áginál.

Forrás: Szolnoki Ágnes
  • Eagle Decor

Az Eagle Decor élővirágos dekorációi egyszerűen imádnivalóak. Néhány elsőre szokatlannak tűnhet, de az biztos, hogy mindegyik nagyon egyedi. A mini kertek, a könyvbe rejtett pozsgások, az élő lámpák, és a Tillandsia keretek is fantasztikusak. Érdemes felkeresni őket a közösségi oldalakon, mert itt és most csak két képet tudunk megosztani veletek.

Forrás: Eagle Decor
  • Judy Poster

A vintage stílusú táblaképekre specializálódott Judy Poster termékeivel fél pillanat alatt évszaknak, vagy éppen életérzésnek megfelelően tudod feldobni az otthonodat. A vidám, vibráló táblaképek azonnal jókedvre derítenek. Már debütál az új, tavaszi kollekció, érdemes lecsekkolni.

Forrás: Judy Poster

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.