Puskás Peti és Eke Angéla megértek a családalapításra, de nagyon elfoglaltak

X-Faktor Puskás Peti családalapítás Eke Angéla család anya apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megért a gyerekvállalásra Puskás Peti és párja, Eke Angéla, de azt mondják, még nincs itt az ideje annak, hogy előálljanak a gólyahírrel. Mindketten nagyon elfoglaltak, a kellő pillanatban pedig szeretnének a családra koncentrálni. 

"Most is úgy gondolom, megértünk már a gyerekvállalásra, de inkább akkor élnénk majd ezzel, ha ténylegesen tudjuk élvezni minden egyes pillanatát, és én nem csak éjszakai apuka lennék" - osztotta meg párjával, Eke Angélával közös terveit Puskás Peti.

Puskás Petiéknél még várni kell a gólyahírre Fotó: Polyák Attila/Origo

A Blikk azt írja, hogy a The Biebers együttes frontembere idén is erősíti majd az X-Faktor mentorcsapatát, és - mint mondta - Angéla is tele van feladatokkal.

"Mindketten rengeteg felkérést kaptunk, amelyeket nem akartunk visszautasítani, így az idei év nagy része a munkáról szól majd" - mondta Puskás.

Anyák napján nem mindenkit lehet tiszta szívvel felköszöntenihttp://www.life.hu/csalad/20180425-anyak-napjan-nem-mindenkit-lehet-tiszta-szivvel-felkoszontenibantalmazott-gyerek.htmlMár csak pár nap, és elérkezik az egyik legkedvesebb ünnep, az anyák napja. Ilyenkor minden gyermek dalokban, mondókákban és apró meglepetésekben fejezi ki feltétel nélküli szeretetét. Vannak azonban olyan anyák, akik köszöntése nem lehet őszinte, akik nem érdemlik meg gyermekeik rajongását és csodálatát. CsaládOrigoTina Turner 18 éve nem beszélt fiával, Ike Turnerrelhttp://www.life.hu/csalad/20180501-tina-turner-18-eve-nem-beszelt-fiaval-ike-turnerrel.htmlKét éves korában fogadta örökbe fogadott fiát, Ike-ot, Tina Turner, akivel lassan 18 éve nem tartja a kapcsolatot. Család--Németh Dorottya fitneszvilágbajnok titokban ment férjhez leendő gyereke apjához: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180501-nemeth-dorottya-fitnesz-vilagbajnok-titokban-ment-ferjhez-leendo-gyereke-apjahoz-foto.htmlNémeth Dorottya kétszeres fitnesz világbajnok, április végén, titokban mondta ki párjának a boldogító igent. CsaládOrigoBeindult a szülés Michelisz Norbi feleségénél: úton a második babahttp://www.life.hu/csalad/20180501-beindult-a-szules-michelisz-norbi-felesegenel-uton-a-masodik-baba.htmlAhogy írtunk róla, tovább bővül Michelisz Norbiék családja. Nos, úgy fest, a második baba máris úton van: a Life.hu úgy értesült, az autóversenyző feleségénél beindult a szülés. CsaládOrigoMásodik kisbabáját várja Konkoly Ági, egykori szépségkirálynő: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180501-masodik-kisbabajat-varja-konkoly-agi-egykori-szepsegkiralyno-foto.htmlKonkoly Ági 2012-ben nyerte el a Miss Universe címet. Az egyik legszebb magyar szépségkirálynő élete azóta fenekestül felfordult: férjhez ment és megszületett első kislánya, Zoé. A napokban pedig bejelentette, hogy második babájával várandós. Család--Szinetár Dóra meghitt fotót posztolt kisfiáról és férjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180501-szinetar-dora-meghitt-fotot-posztolt-kisfiarol-es-ferjerol-cuki.htmlSzinetár Dóra meghitt családi fotót posztolt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.