Kiderült, hogy kisfia vagy kislánya lesz Kollányi Zsuzsinak

Fotó: Mudra László - Origo -
kisfiú kislány nem Kollányi Zsuzsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ősz végén hozza világra első gyermekét, és már azt is tudja, hogy kisfia vagy kislánya lesz. Zsuzsi elárulta, hogyan tervezik a szülést, és azt is, lesz-e esküvő.

Kollányi Zsuzsi a Nagy Duett színpadán jelentette be, hogy gyermeket vár, azóta pedig már az is kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt vár az énekesnő. A párjával együtt nagyon boldogok, amikor pedig megtudta, hogy milyen nemű a baba, madarat lehetett volna vele fogatni. Kisfia lesz az énekesnőnek, és mivel mindig fiús anyának képzelte magát, határtalanul boldog.

Kollányi Zsuzsi énekesnőnek kisfia lesz Fotó: Mudra László - Origo

„Nem görcsöltünk rá a gyerekkérdésre, és talán ennek köszönhetően viszonylag gyorsan meg is fogant a baba. Emlékszem, elképesztően boldog voltam aznap délelőtt, amikor a teszt eredménye pozitív lett" – mondta a Story Magazinnak Zsuzsi, akit elkerültek a komolyabb rosszullétek. Elárulta, egyelőre nincs szó esküvőről, de egyszer szívesen lenne párja, Attila felesége, de most a babára koncentrálnak. Ám azt még nem döntötték el, hogy párja bent legyen-e vele a szülőszobában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.