Az énekesnő ősz végén hozza világra első gyermekét, és már azt is tudja, hogy kisfia vagy kislánya lesz. Zsuzsi elárulta, hogyan tervezik a szülést, és azt is, lesz-e esküvő.

Kollányi Zsuzsi a Nagy Duett színpadán jelentette be, hogy gyermeket vár, azóta pedig már az is kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt vár az énekesnő. A párjával együtt nagyon boldogok, amikor pedig megtudta, hogy milyen nemű a baba, madarat lehetett volna vele fogatni. Kisfia lesz az énekesnőnek, és mivel mindig fiús anyának képzelte magát, határtalanul boldog.

Kollányi Zsuzsi énekesnőnek kisfia leszFotó: Mudra László - Origo

„Nem görcsöltünk rá a gyerekkérdésre, és talán ennek köszönhetően viszonylag gyorsan meg is fogant a baba. Emlékszem, elképesztően boldog voltam aznap délelőtt, amikor a teszt eredménye pozitív lett" – mondta a Story Magazinnak Zsuzsi, akit elkerültek a komolyabb rosszullétek. Elárulta, egyelőre nincs szó esküvőről, de egyszer szívesen lenne párja, Attila felesége, de most a babára koncentrálnak. Ám azt még nem döntötték el, hogy párja bent legyen-e vele a szülőszobában.