Sarah Jessica Parker Zendaya vörös szőnyeg Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb vörös szőnyeges események voltak a héten, néhány emlékezetes outfit azonban így is volt. Mutatjuk őket!
  • Virágminták

A virágmintáról rögtön az üde, friss megjelenés jut eszünkbe. Ehhez képest a héten viselt virágmintás ruhák inkább öregesek voltak. Diane Kruger topos kis felsőrészben végződő, A vonalú ruhája nem volt igazán jó választás. Helen Mirren még inkább meglepett minket, hiszen mindig annyira ragyogó és fiatalos a megjelenése, ezzel az csúnya virágmintával viszont most nagyon mellélőtt.

Diane Kruger és Helen Mirren Forrás: Getty Images
  • Dögös kis feketék

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber a héten szexi kis fekete miniben mutatta meg magát az Omega eseményén. Kristen Stewart is a nőies vonalat hozta, egy hosszított flitteres zakóban jelent meg a Chanel rendezvényén.

Kaia Gerber és Kristen Stewart Forrás: Northfoto, Getty Images
  • Koktélruhák

A nagyestélyik helyett a kis koktélruhák hete volt a mostani. Priyanka Chopra fehér rövid ruhája és a korábban is sokat dicsért Zendaya babakék választása volt a kedvencünk. Az ehhez párosított pöttyös cipő meglepő, de nagyon izgalmas megoldás.

Priyanka Chopra és Zendaya Forrás: Getty Images
  • A hét csalódása

Sarah Jessica Parkerrel a Tribeca filmfesztiválon tartottak egy beszélgetős estet. Erre meglepően laza szerelésben érkezett a színésznő. A csizmába betűrt, kissé lógós farmer, a szürke ing és a hátizsák egy hétvégi családi programhoz jobban illett volna, mint ehhez az eseményhez

Sarah Jessica Parker Forrás: Getty Images
  • Trapéznadrág

Múlt héten a vörös szőnyegen is láttunk trapéznadrágot, ezen a héten főleg utcai viseletként hódított. Elsa Hoskot, Naomi Wattsot és Katie Holmest is trapéz szárú farmerban kapták lencsevégre a lesifotósok.

Elsa Hosk, Naomi Watts és Katie Holmes Forrás: Getty Images, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.