Heti trendjelentés: trapéznadrággal és oversize zakóval ünnepelték a sztárok a retrót

Forrás: Getty Images -
Gigi Hadid Chrissy Teigen Zendaya vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A retró életérzés tovább dübörög: a sztárok is imádják, még a vörös szőnyegen is szívesen viselik a korábbi évtizedek ihlette darabokat. Estélyi- és koktélruhákból sem volt hiány a vörös szőnyegen, és a hét legjobban öltözött sztárját is megmutatjuk.
  • Retró

Saoirse Ronen trapéznadrágja és színes gyöngyökkel, flitterekkel kivarrt felsője abszolút hozta a retró életérzést. Gigi Hadid más évtizedből inspirálódott: kétgombos oversize zakót viselt. Kétségtelen, hogy nagyon jól állt neki ez a stílus is.

Gigi Hadid és Saoirse Ronen Forrás: Getty Images

Melyik stílus jön be jöbben?

  • Estélyi és koktélruha

Olivia Culpo egy launch partira választotta ezt a könnyű, nyári fehér ruhát, ami fantasztikusan állt neki. Szabásban még hasonlított is a szintén dekoltált és oldalt felsliccelt estélyi ruhára, amit Jennifer Lopez viselt a Time100 gálán. Mindketten jól eltalálták a stílust és ragyogtak a ruhában

Olivia Culpo és Jennifer Lopez Forrás: Getty Images

Ki viselte jobban a ruháját?

  • Kismama divat

Korábban is írtuk már, hogy Chrissy Teigen az egyik legstílusosabb kismama, és ezt továbbra is tartjuk. Mindig friss és ragyogó a megjelenése a vörös szőnyegen. Ugyanez nem mondható el Rachel Weiszről, aki ebben a barnás, bordós estélyiben nagyon ódivatúan festett.

Chrissy Teigen és Rachel Weisz Forrás: Getty Images

Kinek a ruhája jön be jobban?

  • Színek királynője

A hét legstílusosabb sztárja egyértelműen Zendaya volt. Több vörös szőnyeges eseményen is láthattuk, és minden alkalommal kifogástalan volt az outfitje. A narancssárga szettért és a printert ruháért is odáig vagyunk!

Zendaya Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.