Dér Heni meghökkenő szettben lépett színpadra: fotó

fashion week fellépés szett Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni legutóbbi fellépésre egy kissé meghökkentő szettbe bújt. Rajongói mégis odáig vannak stílusáért.

Dér Heni rengeteg időt tölt az edzőteremben, minden porcikája feszes és talán nincs is olyan ruhadarab, ami nem állna jól neki. Legutóbbi fellépésre mégis egy kissé meghökkentő szettbe bújt. Egy melegítőnadrágszerű alsó volt rajta, felül pedig egy aprócska melltartó, amihez domaniszerkóhoz illő kiegészítőket választott.

Rajongóit azonban így is lenyűgözte, tükör előtti szelfije rengeteg lájkot kapott. Többen odaírták, hogy mennyire dögös és hogy "komoly a szerelése".

Ùjpest city, megkezdtük a napot, Sopron!! @bugocsiga_akusztik_garden jövünk!!:) #derhenikoncert #ujpest #instagood

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Király Viktor szerelme, Anita megmutatta bikinis testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraly-viktor-szerelme-anita-megmutatta-bikinis-testet-foto.htmlKirály Viktor szerelme gyönyörű, ezt eddig is tudtuk. Most azonban tökéletes testét is megvillantotta. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kollo-babett-es-ferje-hosszu-ideje-nem-alszanak-egy-haloszobaban.htmlKöllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte. TV + SztárokOrigoÓriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--"Jó segged van!" - Vajna Timi tangás fenekével köszöntötte az európai nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20180505-vajna-timi-tangas-fenekevel-koszontotte-az-europai-nyarat.htmlVajna Timi a gyönyörű Mykonosz szigetén nyaral, ott mutatta meg követőinek, hogy milyen kerek a feneke. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.