elszigeteltség Anglia utazás nyaraló nyaralás partszakasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy önellátó apró nyaraló, mely tökéletes elvonulást biztosít a civilizált világból. A nyüzsgés, a magamutogatás és a folyton tenni akarás köréből nagyon nehéz elvonulni és megpihenni. Erre ad kiváló lehetőséget ez a kis ház.

A Nagy-Britanniában, Devonban található Carswell Beach Hut nevezetű nyaralót akár te is kibérelheted, hogy pár napig megszűnjön a rohanás. Ennek azonban ára van; két főnek egy éjszakára 116 ezer forintot kell letenni az asztalra. A róla készült képek azonban annyira csábítják a munkától és a mindennapi stressztől kiégett agyat, hogy igen nagy rá a kereslet.

A ház egy meredek lejtőn fekszik, 15 perces sétára a parkolótól. Érzed majd, ahogy minden lépéssel egyre inkább hátrahagyod a gondjaidat. Miután birtokba vetted ezt a romantikus angol gyöngyszemet, már csak annyi dolgod lesz, hogy élvezd a privát partszakaszt, a kinti pezsgőfürdőt és a végtelen nyugalmat. Amennyiben megelégelnéd a magányt, félórányi autóútra vár téged a civilizáció.

Nézd meg a fotókat, és döntsd el te, hogy megéri-e az árát:

Forrás: Northfotohttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180515-egy-elszigetelt-kis-angol-nyaralo-privat-partszakasszal.htmlmiddleon1200800

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.