A fémes anyagok használatának trendje idén is hódít, és még hosszú ideig divatos marad. Ahogy saját megjelenésünk fényét emelhetjük arany kiegészítőkkel, úgy otthonunk intim szférájába is nyugodtan beemelhetjük ezt a fenséges anyagot és színt. Nem mindegy azonban, hogy ezt miként teszed, hiszen könnyen lehet belőle sok(k).

Aranyozd be az összes szobát!

A nappalitól a hálószobán át egészen a konyháig és fürdőszobáig bárhol megtalálhatod a helyét. Legyen egy arany színű dohányzóasztal és csillár a szoba központi eleme, ekkor azonban a többi bútor színeiben és formájában maradjon visszafogottabb. Engedd, hogy a „gold-érzés” érvényesülhessen. Ám ne csak bútorokban gondolkodj: a tapéta, a csempe, de akár egy pult aranyozott festékkel átdolgozva is remek hatást kelthet.

1. Veronica mennyezeti lámpa - lampabolt.com 21 990 Ft, 2. Óarany üvegmozaik-keverék - uvegmozaik.hu, 3. CIRCLE arany tükör - dodohome.hu 159 000 Ft, 4. Boxter arany állólámpa - artanddeco.hu 403 000 Ft, 5. Hermitage tapéta 33083-4 - tapetacentrum.hu, 6. Ricarda arany dohányzóasztal - burzsujbutor.hu 196 600 Ft, 7. Design kisasztal szett - premiumxl.hu 24 024 Ft, 8. Duomo velencei agyag hatású festék - designraktar.hu, 9. KH Replica Arany színű szék -  mobcenter.hu 36 454 FtForrás: Life.hu

Használhatod pár kiegészítő, netán rejtett textúra formájában. Választhatod az arany több változatát is – rosegold, matt, fényes, ó -, de sose keverd őket egy helyiségben. A túl sok, a túl erős arany motívummal nem elegánssá és stílusossá teszed otthonod, csak olcsóvá. Ezen pedig az sem változtat, ha az összes arany bútor dizájner darab. Az arany annyira erős megjelenést kölcsönöz, hogy csak óvatosan, megfelelően megválasztva lehet beépíteni a lakás belső tereibe.

A megfelelő megjelenéshez finom egyensúly kell. A túl kevés elvész, a túl sok giccses hatást kelt. Hoztunk pár remek példát, melyeket követve, nem lemásolva egész biztosan csodás aranyozott otthonod lesz:

Forrás: home-d.com.ua