Rhiannon Lambert szerint nem szabad számuznünk a szénhidrátokat

zsír diéta Rhiannon Lambert fogyás szénhidrát fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táplálkozási szakértő, Rhiannon Lambert szerint rosszat teszünk testünkkel, ha teljesen elhagyjuk a szénhidrátokat, mindössze okosan kell használnunk a megfelelő fajtájukat. Ha teljesen kizárjuk őket az életünkből, hangulatingazodásokra és fáradékonyságra lehet számítani. 

Jöhetnek a pizzák és a tésztaételek Rhiannon Lambert táplálkozási szakértő szerint, ugyanis a The Sun cikkében rávilágít arra, hogy ha kizárjuk étkezésünkből a szénhidrátokat, rendkívül rosszat teszünk testünknek.

A szénhidrát jelenti ugyanis szervezetünk és agyunk számára az energiát. Azt mondja, hogy a fehér lisztet és fehér tésztákat valóban kerüljük, de a teljeskörlésű liszt és barna rizs rendkívül hasznos a testünknek. De csodás hastással van egészségünkre az édesburgonya és a quiona is.

A jó, komplex szénhidrátok szerepet játszanak a szerotonin termelésben is, így ha szervezetünk hiányt szenved ezekből, koncentrácós zavarok, fáradékonyság és hangulatingadozás léphet fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.