Mindkét tagja túlsúlyos annak a párnak, akiket az egyik taxitásaság megkért arra, hogy a jövőben válasszanak másik céget utazásaikhoz. A menedzser azt állította, hogy két autónak is tönkretették a felfüggesztését. 

Marcus Edwards 229 kilót, párja, Taylor Faulkner 120 kilót nyom, utazásaikhoz pedig midnig ugyanazt a taxitásaságot választották. Mindig ötszemélyes autót rendeltek súlyuk és méreteik miatt, ám amikor legutóbb kocsit kértek, a menedzser közölte velük, hogy nem tud számukra személyszállítást biztosítani - írja a The Sun

A pár nem érti, miért diszkriminálták őketForrás: The Sun

Azt állította, hogy két sofőrük is arról számolt be, tönkretették az autó felfüggesztését. A pár nem érti a dolgot, hiszen szerintük, ha egy család ül be az ötszemélyes autóba a csomagjaikkal, szintén nyomnak akkora súlyt, mint ők. Repülővel is utaztak már, akkor a légitársaság 3 helyet foglalt le a férfinek, ott sem akadt problémájuk. 

Marcus azt is elmondta a lapnak, hogy rögök vannak szívében és tüdejében, keringési problémáktól szenved, Taylor pedig epilepsziája miatt túlsúlyos. A szóvivő azt mondta a lapnak, hogy nem a súlyuk miatt utasították el őket, mindössze azért, mert nem volt olyan nagy autójuk, ami megfelelne nekik.