Eltiltották a taxizástól a túlsúlyos párt, tönkretették az autókat

Forrás: The Sun -
kövér betegség taxi túlsúly autó eltiltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét tagja túlsúlyos annak a párnak, akiket az egyik taxitásaság megkért arra, hogy a jövőben válasszanak másik céget utazásaikhoz. A menedzser azt állította, hogy két autónak is tönkretették a felfüggesztését. 

Marcus Edwards 229 kilót, párja, Taylor Faulkner 120 kilót nyom, utazásaikhoz pedig midnig ugyanazt a taxitásaságot választották. Mindig ötszemélyes autót rendeltek súlyuk és méreteik miatt, ám amikor legutóbb kocsit kértek, a menedzser közölte velük, hogy nem tud számukra személyszállítást biztosítani - írja a The Sun.

A pár nem érti, miért diszkriminálták őket Forrás: The Sun

Azt állította, hogy két sofőrük is arról számolt be, tönkretették az autó felfüggesztését. A pár nem érti a dolgot, hiszen szerintük, ha egy család ül be az ötszemélyes autóba a csomagjaikkal, szintén nyomnak akkora súlyt, mint ők. Repülővel is utaztak már, akkor a légitársaság 3 helyet foglalt le a férfinek, ott sem akadt problémájuk.

Marcus azt is elmondta a lapnak, hogy rögök vannak szívében és tüdejében, keringési problémáktól szenved, Taylor pedig epilepsziája miatt túlsúlyos. A szóvivő azt mondta a lapnak, hogy nem a súlyuk miatt utasították el őket, mindössze azért, mert nem volt olyan nagy autójuk, ami megfelelne nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.