Király Linda a kilókkal való küzdelemről vallott

súly Király Linda kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda egész életében küzdött a súlyával, de mára elfogadta magát. Azt vallja, hogy ez egy olyan folyamatos harc, ami nem is feltétlenül a kilókról szól.

Király Linda nagyon sokáig küzdött a kilókkal, kiderült, hogy pajzsmirigyproblémái miatt is szaladt fel rá a felesleg. Mára sikerült elfogadnia magát olyannak, amilyen és a szerelem is rátalált. Az énekesnő a FEEL Soul Good progrmaban beszélt a kilókkal való küzdelemről.

Király Linda szerint a kilókkal való küzdelem lelki eredetű "Forrás: Facebook/Király Linda "

Amikor 50 kg-os voltam, sokkal több komplexusom volt, mint most.

Eltiltották a taxizástól a túlsúlyos párt, tönkretették az autókathttp://www.life.hu/ez-zsir/20180516-eltiltottak-a-taxizastol-a-tulsulyos-part-tonkretettek-az-autokat.htmlMindkét tagja túlsúlyos annak a párnak, akiket az egyik taxitásaság megkért arra, hogy a jövőben válasszanak másik céget utazásaikhoz. A menedzser azt állította, hogy két autónak is tönkretették a felfüggesztését. Ez Zsír!--Étkezz úgy, ahogy II. Erzsébet brit királynő, és élj olyan hosszan, mint őhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180514-edd-azt-amit-ii-erzsebet-brit-kiralyno-es-elj-olyan-hosszan-mint-o.htmlII. Erzsébet királynő, aki immár 66. éve uralkodik, idén lett 92 éves. Nem lehet elmenni amellett, hogy egészségében nagy szerep jut étkezési szokásainak. Darren McGrady, egykori királyi séf most feltárja, hogy mit is eszik egy nap a brit uralkodónő. Ez Zsír!--Katus Attila személyi edzőt fogadotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180516-katus-attila-szemelyi-edzot-fogadott.htmlKatus Attila lesz Sarka Kata vendége a vasárnap 16 órakor kezdődő Ez Zsír! magazinban. Az aerobik szakedző, személyi edző és életmódtanácsadó többek között arról mesél, miért fogadott maga is személyi edzőt. Kapcsolj ránk: LifeTv! Ez Zsír!OrigoRhiannon Lambert szerint nem szabad számuznünk a szénhidrátokathttp://www.life.hu/ez-zsir/20180515-rhiannon-lambert-szerint-nem-szabad-szamuznunk-a-szenhidratokat.htmlA táplálkozási szakértő, Rhiannon Lambert szerint rosszat teszünk testünkkel, ha teljesen elhagyjuk a szénhidrátokat, mindössze okosan kell használnunk a megfelelő fajtájukat. Ha teljesen kizárjuk őket az életünkből, hangulatingazodásokra és fáradékonyságra lehet számítani. Ez Zsír!OrigoA férfiak körében is egyre népszerűbb a botox és a ráncfeltöltéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180514-a-ferfiak-koreben-is-egyre-nepszerubb-a-botox-es-a-rancfeltoltes-plasztika.htmlA nők gyakran panaszkodnak az idő múlásával megjelenő ráncok és a rájuk rakódó pluszkilók miatt. Egyre többen választják a plasztikai és szépészeti beavatkozásokat, hogy felvegyék a harcot az öregedéssel. De mi a helyzet a férfiakkal? Ők is elégedetlenkednek vajon? És ha igen, mely testrészükön változtatnának? Most kiderül! Ez Zsír!AFPBaukó Éva megmutatta, milyen volt, mielőtt lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180514-bauko-eva-megmutatta-milyen-volt-mielott-lefogyott.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Baukó Éva, hogyan festett, mielőtt lefogyott. A három évvel ezellőti bikinis fotót egy nemrégiben készült kép mellé szerkesztette. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.