Május 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána!

A 37 éves Meghan Hollywoodban nőtt fel, édesapja operatőr volt, így került kapcsolatba először a filmek világával. Sok időt töltött például a Rém rendes család forgatásán. Diplomát színház és nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett. Az egyetem után szabadúszó kalligráfusként dolgozott, aztán jött a színészet. 2006-tól már rendszeresen játszott epizódszerepeket különböző sorozatokban. A nagy sikert a Brilliáns elmék című sorozat hozta meg a számára, amiben 2011 óta játszott.

Galéria 2006-2016:

Forrás: Getty Images

A korábbi időszakról néhány vörös szőnyeges fotó van róla: kiforrott stílusérzéke ekkor még nem tört felszínre. A farmeros, és a fehér masnis ruha is meglehetősen hétköznapi és kissé slampos viselet volt. Ahogy azonban berobbant a sorozat, és Meghan jobban reflektorfénybe került, kezdte kialakítani azt a stílust, amit ma is ismerünk. Letisztult, elegáns, sokszor egyszínű darabokat viselt. A kifinomultság már ekkor is megmutatkozott, miközben a fashionista jegyek is jelen voltak - csak úgy, mint most.

Minden, amit Meghan Markle menyasszonyi ruhájáról tudni lehet

Minden nőt, akit kicsit is érdekel a szombati frigy, valószínűleg Meghan Markle menyasszonyi ruhája tart leginkább izgalomban. Hamarosan kiderül, hogy ki és milyen ruhát álmodott meg a leendő hercegnének, addig is összeszedtük, mit lehet eddig tudni a jelenleg hét lakat alatt őrzött darabról.

Meghan 2004-ben jött össze a producer Trevor Engelsonnal. 2011-ben összeházasodtak, végül két év után elváltak. Három év szingli lét után 2016 nyarán egy barátok által szervezett vakrandin találkozott Harry herceggel. Októberben kezdek el cikkezni a kapcsolatukról, ők maguk 2017 szeptemberében nyilatkoztak először a románcról, és az első hivatalos megjelenésük is ebben a hónapban volt a Harry herceg által alapított Invictus Gamesen. A sporteseményhez mérten Meghan laza szerelést választott, de gyanús, hogy szakadt farmer ekkor volt rajta utoljára. Nem sokkal később ugyanis - pár nappal azután, hogy kiderült, Meghan Markle otthagyja a Brilliáns elmék című sorozatot -, bejelentették az eljegyzésüket.  

Galéria 2017-2018:

Forrás: Getty Images

Azóta Meghan, azaz hamarosan Ráhel hercegné, rengeteg hivatalos eseményen ott volt Harry oldalán, és tökélyre fejlesztette a hercegnéi külsőt a trendi megjelenéssel. Meghan minden outfitje egyszerűen tökéletes: letisztult, mégis izgalmas. Még ezeken az eseményeken is többször láthattuk nadrágban, slim fit és bőszárú trapéznadrágban is, de hivatalosan nem viselhet majd ilyen darabokat. A királyi család nő tagjai számára nadrág viselése kizárólag sporteseményeken, és gyerekekkel való foglalkozás közben lehetséges. Hozzá kell tennünk, hogy a lobogó hajkoronát is tiltotta az etikett, Katalin mégis kibontva hordja hosszú haját. Kíváncsian várjuk, hogy a következő években Meghan akar-e, tud-e lazítani a merev öltözködési szabályokon. Talán már az esküvői ruha is választ ad a kérdésre!

A harisnya kötelező, a lobogó hajkorona viszont tilos a királyi etikett szerint


Hamarosan oltár elé vezeti szerelmét Harry herceg, addig azonban még nagyon sok tanulnivaló vár az ifjú arára, Meghan Markle-re. A brit királyi család etikettje ugyanis szinte az élet minden területére tartogat szabályokat. Az amerikai színésznőnek hozzá kell szoknia a hosszabb szoknyákhoz, a merev viselkedési normákhoz, és ahhoz is, hogy mások előtt ne érintse meg szerelmét. Görög Ibolya protokollszakértőt, címzetes docenst kérdeztük arról, mi tilos, és mi a kötelező II. Erzsébet családja körében. Olvasd el a Life.hu cikkét!