Meghan Markle otthagyja a Briliáns elmék című sorozatot

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
Briliáns elmék sorozat Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle többé nem szerepel a Briliáns elmék című sorozatban. De vajon miért döntött így?

Már korábban is írtunk arról, hogy Meghan Markle és Harry herceg esetleges házasságkötése milyen lemondásokkal járna a színésznő részéről, ám úgy tűnik, a lemondások sorozata ezennel kezdetét vette. De akkor hol marad a nagy nap?

Közeledik a leánykérés napja? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson

Ugyanis nemrég kiderült, hogy a 35 éves színésznő otthagyja a Briliáns elmék csapatát, és nem szerepel többé a sorozatban. A döntését a producereknek már bejelentette, ám hivatalos közleményt még nem adott arról, hogy a 8. évadban már nem alakítja Rachel Zane-t.

Sokak szerint ez nem jelenthet mást, mint hogy Meghan készen áll átvenni azokat a feladatokat, amelyeket Harry herceg menyasszonyaként ráruházhat a királyi család - írta meg a DailyMail.

Nevet kell változtatnia Meghan Markle-nek

Meghan Markle színésznő és Harry herceg lassan másfél éve alkotnak egy párt, ám hivatalosan csak a napokban fognak megjelenni együtt. Azt pletykálják viszont, hogy kapuban az eljegyzés, és ha minden igaz, akkor igen furcsa lesz Meghan új neve...

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Aradszky László özvegye őszintén vallott: még mindig kopog az ajtajánhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-aradszky-laszlo-ozvegye-oszinten-vallott.htmlNéhány nappal ezelőtt, álmában hunyt el a neves táncdalénekes, Aradszky László. Özvegye őszintén mesélt az elmúlt időszakról.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBen Affleck újra iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-ujra-iszik-ben-affleck.htmlBen Afflecknek többször gyűlt már meg a baja az alkohollal, és megannyiszor próbált túljutni ezen a problémán. Ismét nem sikerült, ugyanis a hírek szerint a sztárapuka újra iszik. TV + Sztárok--Hírességek, akik furcsa deformitással születtek: négy mellbimbó és pluszfarok!http://www.life.hu/sztarok/20171016-hiressegek-akik-furcsa-deformitassal-szulettek-harry-styles-kesha-andy-garcia.htmlA hírességek sem tökéletesek, erre nincs is jobb példa az alábbi listánál! Sokan születtek ugyanis valamilyen aprócska, esetleg bizarr rendellenességgel, amit hiába is akartak volna titkolni. Van, aki négy mellbimbó büszke tulajdonosa lehetett, de olyan is, aki egy felesleges farokkal látta meg a napvilágot. A közös mindegyikükben az, hogy bátran beszélnek erről, hiszen ezen nincs is mit szégyellni! TV + Sztárok--Elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője http://www.life.hu/sztarok/20171016-elhunyt-a-cest-la-vie-egyuttes-enekese-berta-claudia.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el a '90-es évek lánybandájának énekese, Berta Claudia. TV + Sztárok--A Konyhafőnök VIP már az első adásban kikészítette a sztárokat http://www.life.hu/sztarok/20171016-kemeny-probatetellel-kezdodik-a-konyhafonok-vip.htmlSenki nem volt felkészülve arra a nehezítésre, amivel a Konyhafőnök VIP-ben kellett szembenézniük a sztároknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.