A Comói-tó – melyről korábban már írtunk - partvonala a gazdagok kedvelt pihenőhelye. Az itt található ingatlanok, melyek közvetlenül Európa legmélyebb tavára nyújtanak lélegzetelállító kilátást, döbbenetesen magas árért cserébe vehetők birtokba. Most ezek közül is, vélhetően az egyik legdrágábbat mutatjuk meg.

Laglio városának közel ezer lakosa közül egy sincs, aki ne költözne be azonnal, ebbe a két villából álló csodás ingatlanba. Az itt található 2700 négyzetméteres épületegyüttes, 7 hálószobával és 17 (!) fürdőszobával rendelkezik. A kertje azonban még ennél is nagyobb, 3300 négyzetméter – ne feledd, mindez egy tó partján. A meghökkentő számok sora azonban még közel sem ér itt véget.

 

Nézd meg a Comói-tó partján lévő álomvilláról készült galériánkat!

A káprázatos luxusvilla a Comói-tó partjánForrás: sothebysrealty.com

A garázs 90, a külső medence 75, a belső pedig 25 négyzetméteres. Így elsőre ezek nem tűnnek rettentő nagy számoknak, pedig hidd el, azok. Itthon sokan örülnének, ha akkora lenne az otthonuk, mint ennek a villának a garázsa.

A fantasztikus berendezésen és belsőtereken túl, apró, ugyanakkor kifejezetten kényelmi és értéknövelő kiegészítőkkel is bír ez a több mint 100 éves villa: ilyen a lépcsőház, lift, könyvtár, házi mozi, edzőterem és borospince – ahol akár 2000 palacknak is akad elég hely.

Forrás: sothebysrealty.com

Az árát csak kérésre adják ki, kifejezetten komoly érdeklődők számára. Viszonyítási alapként: egy szintén közvetlenül a Comói-tó partján fekvő modern luxusingatlan, mely közel tízszer kisebb alapterületű, átszámítva 776 millió forintba kerül.