Kefirt vegetáriánus barátnője szoktatta rá az egészséges táplálkozásra

Forrás: Ez zsír! / Life TV -
Kefir LifeTv egészség vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a zenész Kefir volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Kefir elárulta, hogyan változott az életmódja az elmúlt pár évben, és az is kiderült, hogy ebben barátnője, Mihályi Mariann volt a segítségére.

A V-tech énekese, Kefir zenészkarrierje miatt nem tud rendszert vinni az életébe, de étkezésére már sokkal jobban odafigyel, mint korábban. Ebben barátnője, Mariann volt rá nagy hatással, ő ugyanis vegetáriánus, így rengeteg zöldséget fogyaszt. „Mivel minden nap van otthon zöldség és gyümölcs, így ő is többet fogyaszt. Azt ő maga vette észre, hogy sokkal jobban érzi magát ettől az étrendtől" - mesélte Kefir barátnője. Az énekes emellett szénhidrátmentesen igyekszik táplálkozni, de egy hónapban egyszer csalónapot tart.

Amiben még szívesen változtatna, az az alkalomszerű sportolás. Kefir imád biciklizni, szörfözni, szereti az extrém sportokat, a snowboardot, a wakeboardot, de ezeket csak alkalomszerűen űzi. Most azonban újra szeretné komolyan venni a mozgást, és hetente négyszer edzeni, ugyanis 10-15 kilótól akar megszabadulni.

Nézd meg a teljes adást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.