Ombre körmök unikornis színekben: készítsd el, imádni fogod!

manikűr ombre unikornis Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnél egy igazán izgalmas nyári manikűrt, akkor ezt az ombre festést kell kipróbálnod. A legjobb benne, hogy sokféle stílusban el lehet készíteni, lehet pasztell vagy neon, ráadásul bármilyen színek és árnyalatok. De az unikornislázat is meglovagolhatod. Mutatjuk, hogyan!

Amire szükséged lesz:

  • Világos alaplakk
  • 3-4 féle színű lakk (legjobb a géllakk hatású körömlakk, mert sokkal tartósabb, mint a hagyományos fajta)
  • fedőlakk
  • szivacs (legjobb választás a kozmetikai szivacs, ez kellően tömör)
  • folyékony latex

Elkészítése:

Bármilyen manikűrt készítesz, az első lépés mindig a polírozás legyen. Ehhez a legegyszerűbb, drogériákban is kapható polírozóra lesz szükséged, amivel szép egyenletes felületet kapsz, amin sokkal tartósabb lesz majd a lakkozás.

N A I L S B Y C A M B R I A (@nailsbycambria) által megosztott bejegyzés,

Első lépésként fesd ki a körmödet egy világos alaplakkal, ami lehet fehér, nude, vagy a választott színeid között a legvilágosabb. Miután megszáradt, vigyél fel folyékony latexet a körmeid köré. Ma már drogériában is beszerezhető ez a praktikus kis termék. Ezzel tudod megakadályozni, hogy a szivaccsal felvitt körömlakk összemaszatolja a körömágyat és a bőrödet.

A szivacsra vidd fel csíkokban a körömlakkokat, majd gyors mozdulatokkal nyomkodd a körmödre. Akkor se ijedj meg, ha a második körmödön már nem lesz olyan intenzív a színe: vidd fel újra a lakkot a szivacsra, majd vidd fel újra a körmödre. A végeredmény a fedőlakkal lesz tökéletes, ami szép egyenletes felületet ad.

Kvíz: melyik híresség eljegyzési gyűrűje van a képen?http://www.life.hu/trend/20180613-kviz-melyik-hiresseg-eljegyzesi-gyuruje-van-a-kepen.htmlA sztárvilágban minden nagyobb, minden drágább, minden sokkal több karátos. Íme, 10 fényűző eljegyzési gyűrű, melyekről neked kell kitalálnod, hogy kihez tartozik. TrendOrigo7 feledhetetlen hajtrend a világtörténelembőlhttp://www.life.hu/trend/20180612-feledhetetlen-hajtrendek-a-a-vilagtortenelembol.htmlOlyan frizuratrendeket szedtünk össze, amelyeket valószínűleg soha nem fogunk elfelejteni: a történelemkönyvekből ismert Csing-dinasztia copfjaitól gyerekkorunk kedvencéig, a Bundesliga-frizuráig. Mutatjuk őket! TrendOrigoTragikus halálesetek a divatvilág elitjébőlhttp://www.life.hu/trend/20180608-tragikus-halalesetek-a-divatvilag-elitjebol.htmlKatalin hercegnétől Taylor Swiftig minden sztár imádta a nemrégiben öngyilkosságot elkövető Kate Spade ruháit. A mindig vidámnak ismert tervezőnő halálhíre megrázta a világot. De nem ő volt az egyetlen, akinek a halála váratlanul érte a divatrajongó közönséget. TrendOrigoA kávé igazi szépítőszer: arcpakolásként, de narancsbőr ellen is csodafegyverhttp://www.life.hu/trend/20180608-kulsoleg-is-hasznalhatod-a-kave-igazi-szepitoszer.htmlNemcsak a reggeli, gőzölgő, illatával hívogató kávé tesz jót a testnek és a léleknek. A kávé ugyanis szépségápolásra is kiválóan alkalmas, sőt, kifejezetten ajánlott erre is használni, mert csodákra képes. TrendOrigoNézd meg a 2018-as szezon napszemüvegtrendjeithttp://www.life.hu/trend/20180607-a-legujabb-napszemuveg-trend.htmlA napszemüvegtrendek is évről évre változnak. Idén a keskeny, hosszúkás fazonok és a retró műanyag keretek mennek. Mutatjuk, hogyan hordják ezeket az extrém modelleket a hollywoodi hírességek. TrendOrigo5 ruhadarab, amit be kell szerezned az idei nyárrahttp://www.life.hu/trend/20180605-5-ruhadarab-amit-be-kell-szerezned-nyarra.htmlMilyen új ruhadarabokat érdemes beszerezni az idei nyári szezonra? Mutatunk néhány kényelmes és igazán divatos holmit, amit te is imádni fogsz! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.