Lenge nyári ruhák kánikula idejére

lenge kánikula Nyár forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak azok az igazán forró nyári napok, amikor még ruha nélkül is melegünk van, legszívesebben a saját bőrünkből is kibújnánk. De hiába, ha éppen nem a jól megérdemelt szabadságunkat töltjük, akkor bizony kénytelenek vagyunk magunkra venni valamit. Most megmutatjuk, milyen lehetőségeink vannak. 

Amikor nyári holmikat vásárolunk, nagyon fontos, hogy ne csak az esztétikai szempontok vezéreljenek: praktikus is legyen a választott ruha, illetve az anyagösszetételre is megéri odafigyelni. Mert biztosan nagyon jól mutatsz egy testre simuló, poliészter és elasztán ruciban, a tikkasztó meleg napokon egy laza, minél kevesebb ponton a testhez érő, lennel kevert pamut anyag ideálisabb választás. Ezekhez a szempontokhoz választottunk nektek néhány szuper darabot.

  • Pólóruha

Ez egy rendkívül laza szerelés, tényleg mintha csak egy könnyű póló lenne rajtunk. Rohangálós napokra különösen ideális.

H&M 3990 Ft, Pull&Bear 3995 Ft, Zara 7995 Ft Forrás: Life.hu
  • Oversize darabok

A bő szabású ruhák nagyon jó szolgálatot tesznek nyáron. Lehet ez akár egy mintás vállvillantós darab, vagy egy könnyű miniruha.

H&M 3990 Ft, H&M 2990 Ft, Zara 9995 Ft Forrás: Life.hu
  • Ingruha

Az idei nyári szezon nagy trendje az ingruha. Sokféle fazonban létezik, vannak testhezállóbb, de könnyű, laza darabok is.

Zara 9995 Ft, Pull&Bear 9995 Ft, Zara 9995 Ft Forrás: Life.hu
  • Kaftánruha

Szintén szellős, kellemes viseletnek számít a mesés szabású kaftánruha. Elegánsabb és lezser stílusban is megtalálható a boltokban.

H&M 8990 Ft, Zara 9995 Ft, Zara 9995 Ft Forrás: Life.hu
  • Maxi

Nem kell félni a melegben a hosszabb ruháktól, sőt sokkal kellemesebb viselet, mint a mini, hiszen nem égeti a lábunkat a nap.

H&M 9490 Ft, Zara 12 995 Ft, Zara 7995 Ft Forrás: Life.hu
  • Egyenes vonalú

Ha mégis rövidebb ruhát, de elegánsabb darabot keresünk, akkor az egyenes vagy A vonalú ruhák között érdemes keresgélni.

Mango 9995 Ft, Mango 9995 Ft, Zara 7995 Ft Forrás: Life.hu
7+1 magyar natúrkozmetikum nyárra, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/trend/20180615-magyar-naturkozmetikumok-nyarra.htmlHa egyszer elkezdesz natúrkozmetikumokat használni, soha többet nem fogsz máshoz nyúlni. Egyrészt sokkal jobb egy ilyen terméket felvinni, ami természetes alapanyagokból készült, nem tartalmaz mesterséges illat- és színezékanyagot, mentes a kőolajszármazéktól, és a bőrt irritáló anyagoktól. Másrészt a környezetet sem terhelik meg úgy, mint a hagyományos kozmetikumok, és állatkísérleteket sem végeznek miattuk. Következzen 7+1 termék a vegyszermentes bőrápolás és a nyár jegyében! TrendOrigoOmbre körmök unikornis színekben: készítsd el, imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20180615-ombre-unikornisos-kormok-nyarra.htmlHa szeretnél egy igazán izgalmas nyári manikűrt, akkor ezt az ombre festést kell kipróbálnod. A legjobb benne, hogy sokféle stílusban el lehet készíteni, lehet pasztell vagy neon, ráadásul bármilyen színek és árnyalatok. De az unikornislázat is meglovagolhatod. Mutatjuk, hogyan! TrendOrigoKvíz: melyik híresség eljegyzési gyűrűje van a képen?http://www.life.hu/trend/20180613-kviz-melyik-hiresseg-eljegyzesi-gyuruje-van-a-kepen.htmlA sztárvilágban minden nagyobb, minden drágább, minden sokkal több karátos. Íme, 10 fényűző eljegyzési gyűrű, melyekről neked kell kitalálnod, hogy kihez tartozik. TrendOrigoA kávé igazi szépítőszer: arcpakolásként, de narancsbőr ellen is csodafegyverhttp://www.life.hu/trend/20180608-kulsoleg-is-hasznalhatod-a-kave-igazi-szepitoszer.htmlNemcsak a reggeli, gőzölgő, illatával hívogató kávé tesz jót a testnek és a léleknek. A kávé ugyanis szépségápolásra is kiválóan alkalmas, sőt, kifejezetten ajánlott erre is használni, mert csodákra képes. TrendOrigoNézd meg a 2018-as szezon napszemüvegtrendjeithttp://www.life.hu/trend/20180607-a-legujabb-napszemuveg-trend.htmlA napszemüvegtrendek is évről évre változnak. Idén a keskeny, hosszúkás fazonok és a retró műanyag keretek mennek. Mutatjuk, hogyan hordják ezeket az extrém modelleket a hollywoodi hírességek. TrendOrigo5 ruhadarab, amit be kell szerezned az idei nyárrahttp://www.life.hu/trend/20180605-5-ruhadarab-amit-be-kell-szerezned-nyarra.htmlMilyen új ruhadarabokat érdemes beszerezni az idei nyári szezonra? Mutatunk néhány kényelmes és igazán divatos holmit, amit te is imádni fogsz! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.