Mivel Pély Barna és Galambos Dorina elválnak egymástól, közös otthonuk is eladásra kerül. A 133 négyzetméteres rózsadombi lakást eredetileg több mint 100 millió forintért hirdették meg, de most engedtek az árból. 

Pély Barna és Galambos Dorina házassága véget ért, a Megasztár álompárja ezennel külön utakon folytatja. Ezért hirdették meg közös otthonukat is, amely egy 133 négyzetméteres rózsadombi lakás. Eredetileg 102,7 millió forintért próbálták eladni az ingatlant, ám most engedtek az árból. Jelenleg 99 millió forintért vásárolható meg a lakás. 

Pély Barna és Galambos Dorina engedtek a lakásuk árábólForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Úgy tűnik, ez a közel négymilliós árcsökkentés még nem a pánik jele, hogy nem tudják eladni, egyszerűen csak lementek a lélektani határ alá. Nagyon sokan, akik ilyen kategóriában keresnek lakást, a felső összegnek a 100 milliót adják meg, így a korábbi árral ez a lakás éppen kiesett ebből. Ám a mostani változtatással sokkal nagyobb lesz a lehetséges vevők száma" – árulta el a Blikknek Takács Eszter, ingatlanszakértő. Hozzátette, az ingatlan négyzetméterára teljesen reális azon a környéken.