Luxus Tünde fia, Dani megmutatta, hol élnek Floridában: videó

Florida otthon Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Tünde fia, Dani a vlogger világban bontogatja a szárnyait. Egy ilyen videóban mutatta meg, hol élnek Floridában.

Vlogjában vezette körbe követőit floriadi otthonában Polgár Tünde fia, Dani. A fiatal srác megmutatta, milyen luxusban élnek Amerikában is. Mutatjuk:

Tücsi megmutatta luxusnyaralóját a Balatonon: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180615-tucsi-megmutatta-luxusnyaralojat-a-balatonon-video.htmlEz aztán a kilátás: ebben az álomnyaralóban tölti a nyarat a Balatonon Tücsi és vőlegénye, Sofron István.Otthon--Szörnyű pusztítást végzett a vihar Demjén Ferenc dióspusztai birtokánhttp://www.life.hu/otthon/20180522-szornyu-pusztitast-vegzett-a-vihar-demjen-ferenc-birtokan.htmlÓriási károkat okozott a vihar Demjén Rózsi dióspusztai birtokán: fákat csavart ki. A legenda és felesége is otthon tartózkodtak eközben...OtthonFotó: Hirling Bálint - OrigoNézd meg Reese Witherspoon csodálatos otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180204-nezd-meg-reese-witherspoon-csodalatos-otthonat-video.htmlReese Witherspoon nem csak kortalan, de rendkívüli ízléssel is rendelkezik: nézd meg meseszép otthonát. Otthon--Cooky megmutatta születendő gyereke babaszobáját: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20171226-cooky-megmutatta-szuletendo-gyereke-babaszobajat-foto.htmlCooky és 27 évvel fiatalabb kedvese hamarosan szülők lesznek. Most pedig a baba nemét és szobáját is felfedték.OtthonOrigoA NAV elárverezi Gáspár Győzőék bútorait, bárki megvehetihttp://www.life.hu/otthon/20171114-a-nav-elarverezi-gaspar-gyozoek-butorait-barki-megveheti-megnezheti.htmlÉrtetlenül áll a történések előtt a Gáspár család feje: a NAV elárverezi a bútoraikat, amiket a családi otthonban bárki megnézhet és meg is vehet. Otthon--Sebestyén Balázs egeret kergetett az éjszaka közepén - Fotó!http://www.life.hu/otthon/20170829-sebestyen-balazs-egy-egeret-hajkuraszott-az-ejszaka-kozepen-foto.htmlNem semmi, amit Sebestyén Balázs közösségi oldalán osztott meg az éjszaka közepén...OtthonFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.