Spanyolország ma Oroszországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Felmerül hát a kérdés, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Megpróbáltuk kideríteni!

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2017 decemberében titokban születtek meg a sztárpár ikrei. Később kiderült, hogy a kicsik Miaimiban látták meg a napvilágot és a Nicholas, valamint a Lucy nevet kapták. Januárban aztán a büszke szülők közösségi oldalaikon meg is mutatták a csöppségeket, így láthattuk, hogy Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova babái milyen elképesztően aranyosak.

Szerencsére a páros azóta sem rejtegeti a gyermekeit, folyamatosan posztolnak róluk:

Enrique Iglesias gyermekeivel nézi a Liverpool - Roma BL-elődöntőtForrás: Instagram/enriqueiglesias

Korábban a Liverpool - Roma BL-elődöntőt is közösen nézték, így várható volt, hogy a foci vb sem hagyja majd hidegen a családot. Mivel ma este Enrique és Anna szülőhazája lép pályára, a drukkolásból természetesen a babák sem maradhattak ki.

Enrique egyik korábbi posztjából kiderült, hogy Spanyolország mellett Portugáliának is drukkol, a luzitánoknak azonban tegnap véget ért a bajnokság. Reméljük, ma Spanyolország szerencsésebb lesz!

#worldcup #spain #portugal

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Anna pedig értelemszerűen a házigazda orosz válogatottnak szurkol:

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

Anna Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

A meccs 16:00 órakor kezdődik.

Shakira és Piqué fiai, Milan és Sasha"Forrás: Instagram/shakira "
Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?

Nem Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias az egyetlen sztárpár, akik duplán érintettek a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon.


Spanyolország ma este Oroszországgal csap össze, Kolumbia pedig július 3-án Anglia ellen lép pályára. Így megpróbáltuk kideríteni, hogy vajon kinek szurkol a kolumbiai énekesnő és tündéri csemetéi. Lássuk az eredményt!