Anna Kurnyikova foci-vb 2018 Enrique Iglesias
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolország ma Oroszországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Felmerül hát a kérdés, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Megpróbáltuk kideríteni!

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2017 decemberében titokban születtek meg a sztárpár ikrei. Később kiderült, hogy a kicsik Miaimiban látták meg a napvilágot és a Nicholas, valamint a Lucy nevet kapták. Januárban aztán a büszke szülők közösségi oldalaikon meg is mutatták a csöppségeket, így láthattuk, hogy Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova babái milyen elképesztően aranyosak.

Szerencsére a páros azóta sem rejtegeti a gyermekeit, folyamatosan posztolnak róluk:

Enrique Iglesias gyermekeivel nézi a Liverpool - Roma BL-elődöntőt Forrás: Instagram/enriqueiglesias

Korábban a Liverpool - Roma BL-elődöntőt is közösen nézték, így várható volt, hogy a foci vb sem hagyja majd hidegen a családot. Mivel ma este Enrique és Anna szülőhazája lép pályára, a drukkolásból természetesen a babák sem maradhattak ki.

Enrique egyik korábbi posztjából kiderült, hogy Spanyolország mellett Portugáliának is drukkol, a luzitánoknak azonban tegnap véget ért a bajnokság. Reméljük, ma Spanyolország szerencsésebb lesz!

#worldcup #spain #portugal

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Anna pedig értelemszerűen a házigazda orosz válogatottnak szurkol:

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

Anna Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

A meccs 16:00 órakor kezdődik.

Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?

Nem Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias az egyetlen sztárpár, akik duplán érintettek a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon.


Spanyolország ma este Oroszországgal csap össze, Kolumbia pedig július 3-án Anglia ellen lép pályára. Így megpróbáltuk kideríteni, hogy vajon kinek szurkol a kolumbiai énekesnő és tündéri csemetéi. Lássuk az eredményt!

C. Ronaldo ezzel a trükkel nyeri meg a foci vb-t?http://www.life.hu/sztarok/20180630-cristiano-ronaldo-megmutatta-uj-cipojet-a-foci-veben.htmlA portugál klasszis Cristiano Ronaldo 3 napja tette közzé közösségi oldalán, hogy az egyenes kieséses szakaszban mivel készül Uruguay ellen. TV + Sztárok--Maradona a lelátón smárolt, amikor kiesett a csapatahttp://www.life.hu/intim/20180630-diego-maradona-es-baratnoje-rocio-oliva-a-lelaton-smaroltak-kazanyban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Maradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFA. A világklasszist figyelmeztették a normák betartására, jelezve neki, hogy ugyan a legendák programja keretében arra a meccsre megy, amelyikre akar, de mindent azért nem tehet meg ő sem. Intim--Íme a francia-argentin meccs legszomorúbb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20180630-a-francaargentin-meccs-legszomorubb-pillanatai-a-2018as-foci-vbn.htmlArgentínát 4-3-ra legyőzte Franciaország, így a dél-amerikai csapatnak véget ért a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Az egyenes kieséses szakasz első összecsapása utáni szomorú pillanatokból szemezgettünk. TV + Sztárok--Így drukkolt Argentínának Messi családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180630-lionel-messi-felesege-antonella-roccuzzo-es-gyermekei-kazanyban.htmlFranciaország 4-3-ra ugyan legyőzte Argentína válogatottját, a dél-amerikai csapatkapitány Lionel Messi azonban minden támogatást megkapott szeretteitől a sikerhez. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: James Rodriguezt modell kedvese miatt cserélték le?http://www.life.hu/sztarok/20180630-focivb-2018-james-rodriguezt-modell-kedvese-miatt-csereltek-le.htmlJames Rodriguezt, a kolumbiai csapat gólkirályát mindössze 31 perc után cserélték le a Szenegál elleni meccsen. A szurkolói úgy sejtik, nem megsérült, inkább modell kedveséhez sietett haza. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.