Megszólalt a Neoton bajbajutott énekese, Pál Éva, aki elveszítheti otthonát

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
árverezés otthon énekesnő Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap kért segítséget közösségi oldalán a 65 éves Pál Éva, a Neoton egykori énekese: el akarják árverezni az otthonát. Most a Blikknek nyilatkozott.

Pár hónapja derült ki Pál Éváról, hogy nagyon rossz az anyagi helyzete. Hétfőn pedig megtudta, hogy el akaják árverezni az otthonát. A hír teljesen összetörte, közösségi oldalán a rajongóitól kért segítséget. Posztjából kiderült, hogy már 13 éve küzd a házáért. A bajt a svájci frank hitel okozta. A csepeli lakást 19 millió forintért akarja értékesíteni a végrehajtó, ám attól jóval többet ér.

Pál Éva, a Neoton énekesnője elveszítheti otthonát Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

"Szégyellem ezt az egészet, de kétségbe vagyok esve. Tudom, hogy mások ennél is sokkal rosszabb helyzetben vannak, de nem tudok mást tenni. Nagyon kilátástalan a helyzetem, örülnék, ha valaki megvenné a házat, vagy legalább a telek felét" - mondta a Blikknek Pál Éva, ki 36 milliót szeretne kapni otthonáért. Ebből az összegből ki tudná váltani a hitelét, hogy aztán vidéken új életet kezdjen.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.