Kevesen vannak azok, akiknek Homer és Marge neve hallatán, ne ugrana be a sárga bőrű amerikai rajzolt család, akik három gyermekükkel élik hétköznapjaikat. Most lehetőséged nyílik arra, hogy a HomeAdvisor és a NeoMam Studio jóvoltából megnézd, miként festene a nem épp álom nappalijuk - rózsaszín fal, lila bútorok –, ha a valóságban is létezne, méghozzá többféle stílusban.

A Simpson család immár 29 éve töretlenül a nézők egyik kedvenc sorozata, és nem csupán hazájában, az Egyesült Államokban. Itthon is sokan szeretik a tipikus amerikai család mindennapjait, mely nem csak egyedi humorával és ikonikus karaktereivel nyűgözi le a tévé előtt ülőket. A társadalmi aktualitásokra való reagálással, a sztárok és híres közéleti, politikai személyek „felvonultatásával” igazi színfolt a sorozatok palettáján.

Így festene 2018-ban a Jóbarátok lakása

Egy belsőépítészeti startup cég, a Modsy álmodta újra a sorozattörténelem egyik leghíresebb lakását. A cél az volt, hogy bemutassák, hogyan nézne ki Monica Geller lakása 2018-ban.

Mindig nagyon érdekes, amikor elképzeljük, hogy egy rajzolt környezet miként működne a valóságban. Ami még ennél is izgalmasabb, ha az alapkoncepciót átültetjük különböző stílusokba. Most itt a lehetőség. Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: homeadvisor.com