kilakoltatás szilágyi istván tartozás Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utcára kerülhet Szilágyi István és családja, annyira eladósodtak. Több, mint 25 millióval tartoznak a banknak.

A pénzt korábban a házuk felújítására vették fel, de már olyan rossz anyagi körülmények között élnek, hogy esélyük sincsen arra, hogy visszafizessék. Lópici Gáspár összeomlott, semmi egyebük nem maradt már, csak az omladozó házuk. Ha elveszítik, az utcára kerülnek, hajléktalanok lesznek.

"Kétségbe vagyok esve! Mi lesz velünk, ha elveszik az otthonunkat? Ha utcára kerülünk és hajléktalanok leszünk, abba belehalok! Nem lesz hova mennünk! A kis nyaralónkat az unokánknak adtuk, nem is kérnénk vissza, hogy nézne az ki. Győrbe, a színészszállásra pedig már nem mehetünk vissza, más lehetőségünk viszont nincs. Ez a kis udvar és a ház a mindenünk, nincs másunk. Hogy juthattunk idáig?" - kesergett a Blikknek Szilágyi.

Szilágyi Istvánt és családját kilakoltathatják Forrás: RTL Klub


Szilágyi István fiát, Pétert azzal vádolta a bíróság, hogy megverte édesapját. Múlt héten derült ki, hogy felfüggesztett ítéletet kapott, nem kell börtönbe mennie. Péter közmunkás lett, de ez nem elég arra, hogy a hitelt fizessék, és a tárgyalás költségeit is meg kell térítenie. A színész és felesége pedig semmilyen jövedelemmel nem rendelkezik. Már többször figyelmeztették őket, hogy ha nem fizetnek, jön a kilakoltatás.

"Óriási a baj, nincs félretett vagyonunk, sőt, semmiféle pénzünk sincs, napról napra élünk. Ráadásul a tartozás miatt a bank elveheti az otthonunkat. Annak idején hitelt vettünk fel a felújításra, amit nem tudtunk törleszteni, így az adósság csak gyűlik, a ház viszont maradt a félig kész állapotban. Nagyjából huszonötmillió forintról van szó, ezt soha nem fogjuk tudni visszafizetni. Az állapota ellenére jó ez a ház, a telek pedig még jobb, hiszen remek helyen van, egyre több a fejlesztés, nagy lakóparkokat emelnek körénk. Ezért azt is el tudom képzelni, valaki tesz azért, hogy kitegyenek minket az adósság fejében" - mondta a lapnak Szilágyi István.

Így búcsúzott Budapesttől Will Smith: döbbbenetes felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-igy-bucsuzott-budapesttol-will-smith-dobbbenetes-felvetel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Will Smith azt a videót, amiben a Lánchíd tetjére mászik fel. Az biztos, hogy a búcsú különleges módját választotta a hollywoodi színész.TV + Sztárok--Megszólalt szakítás után Orosz Barbara műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-megszolalt-szakitas-utan-orosz-barbara-musorvezeto.html"Ez volt az első nehéz szakításom, mert most egy igazán jó embernek kellett a szemébe mondanom, hogy a jövőmet nem vele képzelem el. Szépen váltunk el, amire korábban nem mindig volt példa" - nyilatkozta Orosz Barbara a Blikknek. TV + SztárokLabancz Lilla megmutatta gömbölyű fenekét falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-labancz-lilla-megmutatta-gombolyu-feneket-falatnyi-bikiniben.htmlA képek szerint szinte paradicsomi körülmények között él Amerikában Labancz Lilla, most is a The Beverly Hills Hotelből posztolt egy képet, amelyen formás fenekét alig takarja valamilyen textil. TV + Sztárok--Yvonne Dederick legújabb fotóján csontsoványnak tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-yvonne-dederick-legujabb-fotojan-csontsovanynak-tunik.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. TV + SztárokOrigoTolvai Reni bikiniben terpesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-tolvai-reni-furdoruhaban-terpesztett.htmlMegszokhattuk, hogy Tolvai Reni nemcsak fellépéseiről készült fotókkal és videókkal lepi meg rajongóit, hanem gyakran oszt meg magáról szexi képeket is. Így történt ez most is. TV + SztárokOrigoVajna Tímea a babavárás körülményeiről árult el részeltekethttp://www.life.hu/sztarok/20180712-vajna-timea-a-babavaras-korulmenyeirol-arult-el-reszelteket.htmlMegadta a lehetőséget Vajna Tímea követőinek arra, hogy kérdezzenek tőle. Rajongói pedig a családtervezéstől érdeklődtek, Tímea pedig őszintén válaszolt. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.