Utcára kerülhet Szilágyi István és családja, annyira eladósodtak. Több, mint 25 millióval tartoznak a banknak.

A pénzt korábban a házuk felújítására vették fel, de már olyan rossz anyagi körülmények között élnek, hogy esélyük sincsen arra, hogy visszafizessék. Lópici Gáspár összeomlott, semmi egyebük nem maradt már, csak az omladozó házuk. Ha elveszítik, az utcára kerülnek, hajléktalanok lesznek.

"Kétségbe vagyok esve! Mi lesz velünk, ha elveszik az otthonunkat? Ha utcára kerülünk és hajléktalanok leszünk, abba belehalok! Nem lesz hova mennünk! A kis nyaralónkat az unokánknak adtuk, nem is kérnénk vissza, hogy nézne az ki. Győrbe, a színészszállásra pedig már nem mehetünk vissza, más lehetőségünk viszont nincs. Ez a kis udvar és a ház a mindenünk, nincs másunk. Hogy juthattunk idáig?" - kesergett a Blikknek Szilágyi.

Szilágyi Istvánt és családját kilakoltathatjákForrás: RTL Klub


Szilágyi István fiát, Pétert azzal vádolta a bíróság, hogy megverte édesapját. Múlt héten derült ki, hogy felfüggesztett ítéletet kapott, nem kell börtönbe mennie. Péter közmunkás lett, de ez nem elég arra, hogy a hitelt fizessék, és a tárgyalás költségeit is meg kell térítenie. A színész és felesége pedig semmilyen jövedelemmel nem rendelkezik. Már többször figyelmeztették őket, hogy ha nem fizetnek, jön a kilakoltatás.

"Óriási a baj, nincs félretett vagyonunk, sőt, semmiféle pénzünk sincs, napról napra élünk. Ráadásul a tartozás miatt a bank elveheti az otthonunkat. Annak idején hitelt vettünk fel a felújításra, amit nem tudtunk törleszteni, így az adósság csak gyűlik, a ház viszont maradt a félig kész állapotban. Nagyjából huszonötmillió forintról van szó, ezt soha nem fogjuk tudni visszafizetni. Az állapota ellenére jó ez a ház, a telek pedig még jobb, hiszen remek helyen van, egyre több a fejlesztés, nagy lakóparkokat emelnek körénk. Ezért azt is el tudom képzelni, valaki tesz azért, hogy kitegyenek minket az adósság fejében" - mondta a lapnak Szilágyi István.