Jennie Garth, a Beverly Hills 90210 sztárja nagyon lefogyott

Jennie Garth fogyás egészség Beverly Hills 90210 sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leperegtek a kilók a Beverly Hills 90210 színésznőjéről, Jennie Garth-ról. Saját bevallása szerint is keményen dolgozott ezért. 

Egyik lányával kapták lencsevégre Jennie Garth színésznőt, amint elhagyja az edzőtermet. Alakját kiemelő nadrágot és fekete sportmelltartót viselt, így látható, hogy az utóbbi években még gömbölyded Jennie most elképesztő formában van.

A Dailymailszerint sokat dolgozott azért, hogy visszaszerezze azt a formát, ami a kilencvenes években volt jellemző rá.

A 46 éves színésznő elképesztő formában van Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Csodavíz: 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg, ha ezt iszodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180714-csodaviz-4-nap-alatt-3-kilotol-szabadulhatsz-meg-ha-ezt-iszod.htmlNéhány kiló választ csak el álmaid alakjától, vagy szimplán csak jobban akarsz mutatni a strandon? Idd a csodavizet és 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg.Ez Zsír!Origo3+1 tipp családi túrázáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-tippek-csaladi-turazashoz.htmlHa nyár, akkor irány a természet! A jó idő beköszöntével sokkal inkább vágyunk a szabadba, de gyakran okoz fejtörést, hogyan lehet az egész család számára emlékezetes a nyári kirándulás. A következő tanácsok segíthetnek feledhetetlenné tenni a természetben töltött közös időt. Ez Zsír!OrigoA sárgadinnye jótékony hatásaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180712-a-sargadinnye-jotekony-hatasai.htmlNyáron dúskálhatunk a finomabbnál finomabb zöldségekben és gyümölcsökben, de van egy közötti, ami igazi csodatévő: ez pedig a sárgadinnye. Rengeteg áldásos hatása van. Ez Zsír!--Vajna Timi paplanfeneke kezd erőre kapnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-vajna-timi-paplanfeneke-kezd-erore-kapni.htmlÚgy tűnik, Vajna Timi négy napja keményen gyúr fenékre. A munka eredményét már látja is, el is büszkélkedett követőinek. Ez Zsír!Igazi szuperreggeli: a zsírgyilkos zabkásahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180712-igazi-szuperreggeli-a-zsirgyilkos-zabkasa.htmlBiztosan hallottad már, hogy mennyire egészséges zabkását reggelizni, mi pedig most eláruljuk, miért. Néhány perc elkészíteni és még a pocakodról is lekerülnek a zsírpárnák. Ez Zsír!--Elképesztően soványra fogyott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180712-elkepesztoen-sovanyra-fogyott-gaspar-evelin.htmlNem újdonság már Gáspár Evelin életmódváltása, ám azt talán senki nem sejtette eddig, hogy ennyire lefogyott. Most bikiniben mutatta meg testét, amitől leesett az állunk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.