Rövid szoknyában feszít a Beverly Hills 90210 meghízott sztárja

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Ben Gabbe -
Jennie Garth sorozat színész hízás szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennie Garth nem igazán törődik a gúnyos megjegyzésekkel, melyeket évek óta kap az alakja miatt. Most újra bebizonyította, hogy ez igazán belevaló nő. 

"Karcsúnak maradni nagy kihívás, amivel minden nap meg kell küzdened" - fakadt ki pár évvel ezelőtt a sztár. A 44 éves színésznő nehéz időszakon van túl: 11 év házasság után nemrég elvált Peter Facinellitől, az Alkonyat filmek Carlisle Cullenjétől. A dolog nagyon megviselte a sztárt, aki először megszabadult több kilónyi feleslegtől, mellyel azonnal a magazinok címlapjára került. Most viszont husis lábaival hívta fel magára a figyelmet. A fotókért kattints ide!

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Ben Gabbe

Jennie Garth éppen férjével, Dave Abramssal lépett ki egy helyi bevásárlóközpontból, amikor lencsevégre kapták. A pár nemrég ünnepelte az első házassági évfordulóját. A színésznőt a jelek szerint egyáltalán nem zavarja az a pár plusz kiló, mely még jól is áll neki.

Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFPHosszú Katinka férje, Shane egész testét kicicomázzahttp://www.life.hu/trend/20160828-hosszu-katinka-uszono-ferje-shane-tusup-egesz-testet-kicicomazza-tetkokkal.htmlNem elég, hogy az olimpia után, amikor mások a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, Katinka máris munkába állt, de mindezt rengeteg csillogó éremmel koronázta. Korábban három aranyat, két ezüstöt és egy bronzot szerzett a rövidpályás Világkupán, majd pedig újabb négy arannyal és egy ezüsttel bővítette a listát. Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 3. részhttp://www.life.hu/trend/20160825-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-3-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni! TrendOrigoNa ne! A szürke haj lesz a legújabb trend?http://www.life.hu/trend/20160825-a-szurke-ombre-frizura-lesz-az-osz-divatja.htmlAz ombre stílus még mindig hódít, most pedig úgy tűnik, a szürke hajjal kombinálva hatalmas divat lesz a következő hónapokban. TrendOrigoKulcsár Edina bevállalta: közös tetkót csináltat szerelmével http://www.life.hu/trend/20160824-kulcsar-edina-kozos-tetkoja-edina-es-csuti-talalkozasuk-datumat-akarta-magara-varratni.htmlA világ második legszebb lányának választott modell nem igazán nevezhető szégyenlősnek, hiszen egy szál melltartóban állt kamerák elé. Trend--Hatalmas tumor csúfítja el az arcát, mégis szépségtippeket adhttp://www.life.hu/trend/20160820-hatalmas-tumor-csufitja-el-az-arcat-megis-szepsegtippeket-ad-marimar-quiroa.htmlA 21 éves Marimar Quiroa imád mindent, ami a sminkeléssel kapcsolatos. Youtube csatornája is van, sminkelni tanít videóival. Teszi mindezt úgy, hogy egy hatalmas tumor teljesen deformálja az arcát. Marmimar nem tud beszélni, száján keresztül étkezni, és jelnyelvvel kommunikál.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.