Valahogy nyáron nagyobb kísérletező kedve van az embernek, így ha te is régóta szeretnél kipróbálni pár új frizurát, akkor most itt az ideje. Mutatjuk az idei szezon legmenőbb hajviseleteit!

  • Fesztivál haj

A kedvenc fesztivál frizuránkat a modell, Romee Strijd ihlette, illetve az a különleges hajviselet, amit a Coachellán láttunk tőle. Egyfajta hamis fonásról van szó, ami két oldalon készül, majd egy bármilyen színű zsinórral átfűzve lesz igazán egyedi és fesztiválhangulatú.

  • Elegánsabb stílus

Ez a frizura nagyon jó választás például egy esküvőre, vagy valamilyen elegánsabb alkalomra. Nem olyan nehéz elkészíteni, mégis látványos. Elegáns, de közben laza is, ahogy egy kellemes nyári esemény megkívánja. 

  • Laza hullámok

Ha valami egyszerűre vágysz, akkor ez a frizura neked való. Van benne egy kis tengerparti életérzés, egy kis szélfútta hatás. A vízparton töltött estékre is szuper választás.

  • Holland fonás copffal

A sokféle fonás közül manapság a holland fonás a legtrendibb. A Kylie Jenner-féle két copf helyett viszont ma már izgalmasabb a fejtetőre font rész, és hozzá egy laza copf. A holland fonás lényege, hogy a franciával ellentétben nem mindig egymás fölé rakjuk tincseket, hanem egymás alá. Így nem simul le, látványosabb lesz a végeredmény. 

  • Kendős frizurák

Szintén nagyon nyárias, nagyon laza végeredményt érhetsz el, ha kendővel kombinálod a frizurádat. Ebben a videóban három különböző, de nagyon egyszerű megoldást is találsz, szerintünk mindegyik imádnivaló.

  • Laza konty

A konty idén is nagyon jó választás, ha a megfelelő nyári frizurát keresitek. Egy dologra érdemes figyelni, hogy ne szoros, túlságos lefésült fazont válasszatok, hanem viseljétek lazán. 

  • Félhosszú megoldások

Sokan azt gondolják, hogy félhosszú, vállig érő hajból nem lehet túl sok mindent kihozni. Ez a beauty vlogger lány azonban rácáfol ezekre az elképzelésekre. Hihetetlen, hogy mennyiféle különböző frizurát és stílust hoz ki a hajából.

Főbűnök a hajad ellen! Ezeket soha ne kövesd el!

Ha azt hiszed, hogy a töredezett, száraz vagy szalmaszerű hajtextúra egyik napról a másikra alakul ki, akkor nagyot tévedsz. Ezek a mindennapi döntések következményei, amelyek egyáltalán nem olyan ártalmatlanok, mint gondolnád. Te mennyi bűnt követsz el a hajad ellen?