A héten sem bővelkedtünk vörös szőnyeges eseményekben, de az elmúlt hetek uborkaszezonját követően a mostani már felüdülés volt. Tovább dübörög például a Mamma Mia! premiere, most az európai nagyvárosokban járnak. Mutatjuk a részleteket.

  • Fiatalos lendület

Londonban járt a Mamma Mia! stábja, köztük természetesen a mindig bájos Meryl Streep. A színésznő ezúttal is tökéletes outfitet választott, üde és fiatalos volt ezzel a kék színnel, és nagyon jól választotta meg a kiegészítőket is. 

Meryl StreepForrás: Getty Images
  • A tökéletes nadrágkosztüm

Amanda Seyfried sem hiányzott a londoni premierről. Ő egy csodásan hímzett nadrágkosztümben jelent meg, amit a szexi dekoltázs tett teljessé. A nadrágos megoldásoknál általában nem szokott működni az aszimmetrikus szabás, de most ez is nagyon a helyén volt, a színésznő jól tudta viselni. 

Amanda SeyfriedForrás: Getty Images
  • Sárgamánia

A sárga igazi szerelem ebben a szezonban is, korábban nagyestélyiket is láttunk a sárga árnyalataiban. A héten az énekesnő, Ciara választotte ezt az üde, napcsókolta színt, és ezúttal is bejött.

CiaraForrás: Getty Images
  • Retró a köbön

A Hangya és a Darázs Római premierjén az egyik főszereplő, Evangeline Lilly igencsak retró szerelésben érkezett. Mi ugyan imádjuk a 80-as, 90-es évek ihlette szereléseket, például a bő fazonú zakókat is, de ez már túl sok volt a jóból.

Evangeline LillyForrás: NORTHFOTO
  • A hét kedvence

A snowboardos Chloe Kim, a 2018-as téli olimpia egyik legnagyobb sztárja is ott volt a napokban a vörös szőnyegen. A Kid's Choice Sport Awardson tette tiszteletét egy különleges szabású, bő fazonú overálban, ami elképesztően jól állt neki, a cipőről már nem is beszélve.

Chloe KimForrás: Getty Images
  • A legmerészebb választás

Kim Kardashian a Beautycon fesztivál meghívottjaként egy beszélgetésen is részt vett. Míg a bevonulás alkalmával még jól állt rajta a biciklis nadrággal kombinált ruha, ülő helyzetben már nem volt a legideálisabb a takarás. 

Kim KardashianForrás: Getty Images, Northfoto