Amanda Seyfried kim kardashian vörös szőnyeg Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten sem bővelkedtünk vörös szőnyeges eseményekben, de az elmúlt hetek uborkaszezonját követően a mostani már felüdülés volt. Tovább dübörög például a Mamma Mia! premiere, most az európai nagyvárosokban járnak. Mutatjuk a részleteket.
  • Fiatalos lendület

Londonban járt a Mamma Mia! stábja, köztük természetesen a mindig bájos Meryl Streep. A színésznő ezúttal is tökéletes outfitet választott, üde és fiatalos volt ezzel a kék színnel, és nagyon jól választotta meg a kiegészítőket is.

Meryl Streep Forrás: Getty Images
  • A tökéletes nadrágkosztüm

Amanda Seyfried sem hiányzott a londoni premierről. Ő egy csodásan hímzett nadrágkosztümben jelent meg, amit a szexi dekoltázs tett teljessé. A nadrágos megoldásoknál általában nem szokott működni az aszimmetrikus szabás, de most ez is nagyon a helyén volt, a színésznő jól tudta viselni.

Amanda Seyfried Forrás: Getty Images
  • Sárgamánia

A sárga igazi szerelem ebben a szezonban is, korábban nagyestélyiket is láttunk a sárga árnyalataiban. A héten az énekesnő, Ciara választotte ezt az üde, napcsókolta színt, és ezúttal is bejött.

Ciara Forrás: Getty Images
  • Retró a köbön

A Hangya és a Darázs Római premierjén az egyik főszereplő, Evangeline Lilly igencsak retró szerelésben érkezett. Mi ugyan imádjuk a 80-as, 90-es évek ihlette szereléseket, például a bő fazonú zakókat is, de ez már túl sok volt a jóból.

Evangeline Lilly Forrás: NORTHFOTO
  • A hét kedvence

A snowboardos Chloe Kim, a 2018-as téli olimpia egyik legnagyobb sztárja is ott volt a napokban a vörös szőnyegen. A Kid's Choice Sport Awardson tette tiszteletét egy különleges szabású, bő fazonú overálban, ami elképesztően jól állt neki, a cipőről már nem is beszélve.

Chloe Kim Forrás: Getty Images
  • A legmerészebb választás

Kim Kardashian a Beautycon fesztivál meghívottjaként egy beszélgetésen is részt vett. Míg a bevonulás alkalmával még jól állt rajta a biciklis nadrággal kombinált ruha, ülő helyzetben már nem volt a legideálisabb a takarás.

Kim Kardashian Forrás: Getty Images, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.