Kucseráéknak lányuk lesz: boszorkánynak nevezte Tápai Szabinát

Fotó: Polyák Attila -
Tápai Szabina Kucsera Gábor család apaság gyermek boszorkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már tudni lehet, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina második gyermeke kislány lesz. Ám erre nem várt módon reagált az apuka, aki fiúra számított.

Korábban azt nyilatkozta Kucsera Gábor a Mokkában, hogy azt remélte: második gyermeke is fiú lesz, hiszen elsőszülött fiával, Benivel nagyon jó a kapcsolatuk.

Ám kiderült: a baba kislány lesz. Tápai Szabina hatalmas örömmel hívta párját a vizsgálat után, Kucsera pedig ennyit mondott: "Te egy boszorkány vagy".

Mint elmondta: Szabina ugyanis a terhesség kezdete óta "kislányomnak" szólította a magzatot. "Mikor megterveztük, én már akkor lányt szerettem volna" - nevetett az édesanya.

Beni is nagyon várja a kistestvért, mint mondták: amikor simogatja édesanyja hasát, a kicsi mindig rúg egyet.

Kucsera és a kis Beni is védemlezőnek bizonyul, az apuka azt is elárulta, fiúk nem mehetnek majd a lánya közelébe.

A gyereknevelés és az anyai megítélés sarkalatos pontja: a szoptatáshttp://www.life.hu/csalad/20180720-a-gyerekneveles-es-az-anyai-megiteles-sarkalatos-pontja-szoptatas.htmlA XXI. század hajnalán, a magának egyre nagyobb teret követelő liberalizmus beköszöntével még mindig óriási vitákat kavar a legősibb anyai viselkedés, azaz a gyermekünk táplálása. Az, hogy ez éppen anyatejjel, cumisüvegből, tápszerrel, néhány hétig vagy évekig esetleg nyilvánosan történik, sok embernél csapja ki a biztosítékot.CsaládOrigoA pedofília elfogadása, nem egyenlő annak legalizálásával (18+)http://www.life.hu/csalad/20180723-a-pedofilia-elfogadasa-nem-egyenlo-annak-legalizalasaval-a-gyermekmolesztalassal.htmlA TEDx videója nagy port kavart. Mindenki a gyermekek iránti szexuális vonzódás „felmentéséről, megértéséről", és egy újfajta szerveződésről, a MAP-ról beszél. Arról azonban szinte senki, hogy mi a különbség a pedofília és a gyermekek szexuális zaklatása között, valamint arról, hogy a MAP mit is jelent a gyakorlatban. Tegyük helyre a dolgokat! CsaládOrigoMegszületett a kétszeres világbajnok fitneszmodell, Németh Dorottya kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180723-megszuletett-a-ketszeres-vilagbajnok-fitneszmodell-nemeth-dorottya-kisfia.htmlA kétszeres világbajnok fitneszmodell hete soha ilyen csodásan még nem indult: megszületett a kisfia. CsaládThinkstockMadeleine McCann eltűnése: a szülők csak fedősztorinak használják?http://www.life.hu/csalad/20180723-madeleine-mccann-eltunese-a-szulok-csak-fedosztorinak-hasznaljak.htmlMaddie McCann eltűnése több mint egy évtizede rejtély, egyesek szerint azonban nem akkora titok, hogy mi történhetett, csak senki nem meri kimondani. Család--Rúzsa Magdi elárulta, tudatosan tervezik férjével a kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20180723-ruzsa-magdi-elarulta-tudatosan-tervezik-ferjevel-a-kisbabat.htmlRúzsa Magdi kirobbanó formában van, rengeteget koncertezett az elmúlt években, ám július 28-a után két évig nem láthatja a budapesti közönség. Család--Internetes zaklatás áldozata lett az Instagramon egy 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20180720-internetes-zaklatas-aldozata-lett-az-instagramon-egy-10-eves-kislany-anglia.htmlTe mit tennél, ha az interneten találnál egy bejegyzést, melyben gyermeked külsejéről lehet szavazni? „Csúnya, vagy sem?” Ezt a kérdést egy 10 éves kislány fotója alá írták kortársai. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.